Tirsdag, 18. maj 2021 - af Ulrik Ulriksen

Fantastisk nyhed fra Egeskov: Alexandra og Michael glæder sig

Prinsesse Alexandra og grev Michael
Prinsesse Alexandra og grev Michael
Foto: Gregers Overvad
For grev Michael og prinsesse Alexandra bliver det fantastisk at byde velkommen i riddersalen på Egeskov Slot i en festlig anledning.

Grev Michael og prinsesse Alexandra har haft travlt på Egeskov Slot i løbet af foråret, og nu kan de snart åbne dørene til riddersalen i en helt særlig anledning.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Grev Michael og Alexandra åbner riddersalen

Med to live arrangementer den 22. og 23. maj i riddersalen på Egeskov Slot vil Heartland Festival sætte fokus på kultur og fællesskab.

Det er helt fantastisk, at dette kan lade sig gøre i et år, der har været præget af så mange sundhedsmæssige og praktiske udfordringer.

De to festlige live-events med koncert- og samtalerækken "Take Part – Support culture. Supported by you" streames digitalt til hele Danmark i weekenden den 28. og 29. maj, hvor Heartland-festivalen skulle have fundet sted.

Smuk udsigt til slottet

Grev Michael og prinsesse Alexandra havde glædet sig til, at festivalen Heartland skulle have været afviklet under åben himmel på Egeskovs område med udsigt til slottet.

Ægte festival næste år

Festivalen er dog aflyst i år på grund af corona-situatuonen, men næste år er man for alvor tilbage som normalt.

I mellemtiden kan man på Egeskov Slot opleve det helt nye Camping Outdoor Museum, som grev Michael og prinsesse Alexandra var med til at åbne på Egeskov Slots område den 1. maj.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden