18. aug. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Første kongelige nogensinde i helt unik rolle: Mary rost til skyerne

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Martin Høien
For kronprinsesse Mary blev aftenens begivenhed på Københavns Rådhus meget festlig. Mary blev rost til skyerne for en ekstraordinær indsats.

Kronprinsesse Mary deltog her til aften i den officielle åbning af "Copenhagen 2021" i forbindelse med WorldPride & EuroGames. Københavns Rådhus.

Mary strålede i rødt design

Kronprinsessen så fantastisk ud i rødt design, da hun gjorde sin entré på rådhuset, hvor hun i flere af aftenens festtaler blev hyldet for sit mod til at stå frem og påtage sig rollen som protektor for den store begivenhed med fokus på LGBTI+-miljøet.

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Martin Høien

Ros til royal rollemodel

En af aftenens talere roste Mary til skyerne, fordi hun er den eneste kongelige, som er frontfigur for en international begivenhed som Copenhagen 2021.

Det er første gang nogensinde, at en kongelig person stiller sig i spidsen for et stort internationalt LGBTI+-arrangement.

Og nu håber man i LGBTI+-miljøet, at Mary bliver rollemodel for andre kongelige i Europa og andre steder i verden.

Mary i godt selskab

Kronprinsesse Mary var på rådhuset i godt selskab med repræsentanter for det danske LGBTI+-miljø, internationale aktivister, internationale organisationer samt politikere og beslutningstagere.

Læs mere om: