22. jan. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Frederik vækker opsigt med nyt look

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik
Foto: Martin Høien
Kronprins Frederik har i en vigtig anledning markeret sig med et nyt opslag på de sociale medier. Midt i alvoren har mange bemærket kronprinsens nye look.

Kronprins Frederik har deltaget i et virtuelt briefing-møde om en vigtig rådgivningstjeneste hos Red Barnet.

Her fik han et større kendskab til den del af børn og unges liv, som foregår på nettet.

Kronprins Frederik til virtuelt møde

Frederik var inviteret til at deltage i et virtuelt briefing-møde om Red Barnets rådgivning SletDet og organisationens arbejde for at forebygge og beskytte børn mod krænkelser og overgreb online.

På kongehusets sociale medier har kronprins Frederik knyttet et par kommentarer til det alvorlige problem.

Midt i alvoren

Midt i alvoren har mange bemærket Frederiks nye og charmerende look, mens han sidder ved sin computer og deltager i det virtuelle Red Barnet-møde.

De lækre briller og den lidt langhårede Frederik-frisure klæder kronprinsen, hvilket flere kommentarer fra fans på de sociale medier handler om.

- Kære Kronprins, flot ny frisure og flotte briller, lyder det i en kommentar, mens et par andre fans skriver ”De ser bare SÅ godt ud med det lidt længere hår og de fine briller” og ”fedt at se kronprinsen også er langhåret”.

Frederik vækker begejstring

Selvom langt, langt de fleste kommentarer handler om det vigtige emne vedrørende overgreb online, så vækker kronprinsens look altså stor begejstring.

- Godt arbejde, og godt at se, at selv HKH rocker med en corona-frisure, skriver en frisk person på de sociale medier, og andre er helt i samme tråd.

- Dejligt at se der er andre end mig der har corona hår, kommer det fra en Frederik-beundrer, mens et par andre har fuld fokus på de fine briller.

Glad for brillerne

- Kunne slet ikke kende vores kronprins med de briller på, lyder det i en kommentar, mens en anden brille-kommentar sætter en fed streg under, at kronprinsen er populær:

- De briller er gode. Man kommer til af smile sødt.

Læs mere om: