Internationale medier i svime over kronprinsfamilien og Margrethe

Kronprinsfamilien og dronning Margrethe

Kronprinsfamilien og dronning Margrethe

Foto: Kongehuset
Over det meste af kloden har man bemærket, at kronprinsfamilien og dronning Margrethe er verdensmestre i påskehygge.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik nyder påsken med børnene, og forleden hyggede de sig på Marselisborg sammen med dronning Margrethe.

Margrethe og Mary og Frederik hygger

Det kom der meget godt ud af, og påskehyggen vækker international jubel.

Dronning Margrethe, kronprinsesse Mary og kronprins Frederik samt børnene Christian, Isabella, Josephine og Vincent er i hopla på en serie billeder med ægte, dansk royal påskehygge.

Dejlige dage på Marselisborg

Billederne er fra Marselisborg, hvor dronningen traditionelt nyder påskedagene, og her fik hun besøg af kronprinsfamilien.

De kongelige var udenfor for at nyde det gode vejr, og så satte de sig indenfor i stuen på slottet i Aarhus for at male påskeæg.

I Danmark har billederne og den kongelige påskehilsen via de royale sociale medier vakt jubel, og også internationalt har den danske kongelige familie her i påsken fået masser af positiv omtale.

Jubel i Sverige og England

I Sverige er mediet Svensk Damtidning, der bringer artiklen ”Drottning Margrethes privata påskmys med barnbarnen”, glade for billederne af de danske kongelige, og den royale påskehygge imponerer også det engelske medie Hello Magazine, der har bragt en historie med overskriften ”Crown Prince Frederik and Crown Princess Mary reunite with family for Easter fun”.

Tyskland er vilde med børnene

I Tyskland er overskriften hos mediet Bunte ”Frederik & Mary von Dänemark: Strahlende Gesichter zu Ostern! Ihre Kids sind ganz schön groß geworden”, og her er der fuld fokus på, hvor store kronprinsparrets børn er blevet.

Sammen igen

Også i USA, Australien, Spanien og Frankrig nyder man at se dronning Magrethe og kronprinsfamlien udnytte påskedagene til at være sammen for første gang i lang tid.

I det australske medie Now To Love Womens Weekly lyder overskriften for eksempel “After months apart, Crown Princess Mary and her family are reunited with Queen Margrethe in time for Easter”.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden