Lørdag, 25. februar 2023 — af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary bliver den store stjerne ved to kæmpe fester

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Foto: Kaspar Wenstrup
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik tager snart hul på flere dage med spændende program i Indien. Kronprinsessen bliver den store stjerne ved to festlige begivenheder.

De indiske byer New Delhi, Chennai og Agra danner fra den 26. februar til den 1. marts ramme om et officielt dansk besøg samt et grønt erhvervsfremstød med fokus på vand og energi i Indien, og kronprinsparret står i spidsen for erhvervsfremstødet, der tæller 38 danske virksomheder.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mary til Grand Dinner

Mandag den 27. februar deltager kronprinsparret i en fornem og festlig Grand Dinner i New Delhi anledning af det danske erhvervsfremstød i Indien.

Her vil der fra de indiske mediers side være fuld fokus på især kronprinsesse Mary, som mange indere glæder sig til at se i deres land for første gang nogensinde.

Stor fejring med ministre

De diplomatiske relationer mellem Danmark og Indien fejres ved en Grand Dinner i New Delhi, hvor kronprinsparret er aftenens æresgæster.

Ved middagen deltager repræsentanter fra de 38 deltagende danske virksomheder ligesom udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen og klima-, energi- og forsyningsminister Lars Aagaard.

Fornem finale i Chennai

Onsdag den 1. marts deltager kronprinsparret i erhvervsfremstødets afslutningsreception.
Med titlen “Denmark and Tamil Nadu – Partners for Sustainable Growth” vil Mary og Frederik og den deltagende erhvervsdelegation fejre Danmarks lange engagement i Tamil Nadu.

Efter receptionen deltager kronprinsparret i en middag, der markerer Grundfos’ 25-års jubilæum i Indien, og også her vil lokale medier zoome ind på Danmarks smukke kronprinsesse, der altid er et studie i stil og elegance til enhver stor og festlig begivenhed.

Du kan følge med i kronprinsparrets dage i Indien lige her på billedbladet.dk

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden