26. maj. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Lykønskningerne vælter ind: Kronprins Frederik fejres med kærlighed

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary. Foto taget i anledning af sommerhilsen 2020
Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary. Foto taget i anledning af sommerhilsen 2020
Foto: Franne Voigt/Kongehuset
Kronprins Frederiks 53-års fødselsdag har fået en fin indledning. Kongehuset har netop markeret den særlige dag med et flot portræt, og lykønskningerne vælter allerede ind fra hele Danmark.

Kronprins Frederik er fra morgenstunden i anledning af sin 53-års fødselsdag blevet fejret med masser af kærlighed hjemme hos kronprinsesse Mary og børnene Christian, Isabella, Vincent og Josephine i Kancellihuset i Fredensborg.

Og nu har man fra mere officiel side også markeret, at det er kronprinsens fødselsdag.

Flotte Frederik

På kongehusets hjemmeside kan man nyde et flot portræt af hele Danmarks kronprins Frederik i forbindelse med, at det markeres, at Frederik runder de 53 år.

Det er fotografen Stine Heilmann, som står bag Frederik-portrættet, som er fra 2020

Kæmpe tillykke

På kongehusets sociale medier vælter det allerede ind med lykønskninger og meget varme hilsner til kronprinsen på hans store dag.

-Tillykke med fødselsdagen.De gør det fantastisk, lyder det i en fødselsdagshilsen fra én beundrer, mens et par andre skruer lidt ekstra op for begejstringen med "kæmpe tillykke, mega lækker konge vi får" og "kæmpe tillykke til den flotteste kronprins".

Meget at fejre

For kronprins Frederik og resten af kronprinsfamilien er det i det hele taget en tid med mange fejringer.

For nylig var prins Christian i centrum, da han blev konfirmeret i Fredensborg Slotskirke, og snart er der stor folkefest i Sønderjylland i anlending af 100-året for Genforeningen.

Allerede i næste uge får kronprins Frederik og kronprinsesse Mary i øvrigt gæster til middag på Amalienborg i anledning af 100-året for de diplomatiske relationer mellem Danmark og de baltiske lande.

Læs mere om: