Onsdag, 26. maj 2021 - af Ulrik Ulriksen

Tillykke med fødselsdagen: Hele Danmarks Frederik fylder 53 år

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik
Foto: Hanne Juul
I dag runder hele Danmarks kronprins Frederik de 53 år, og han er mere populær end nogensinde.

Det er en helt speciel dag i kongehuset i dag.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kronprins Frederik fylder 53 år og kan fra morgenstunden i den særlige anledning lade sig fejre af kronprinsesse Mary og børnene Christian, Isabella, Josephine og Vincent.

Meget populær kronprins Frederik

Kronprins Frederik vil helt sikkert også blive ønsket tillykke af mange andre end Mary og børnene derhjemme i Kancellihuset i Fredensborg.

Frederik er vel mere populær end nogensinde, og han har over de senere år virkelig markeret sig stærkt som et markant medlem af kongehuset og som dronning Margrethes trofaste og driftssikre støtte.

I mandags var der premiere på en helt ny miniserie på DR1, og her fortalte kronprins Frederik og dronningen Margrethe om rigsfællesskabet og det nære forhold til Færøerne.

Helt nede på jorden

Frederik var helt nede på jorden, da han mødte de lokale på Færøerne, og alle var helt vilde med ham.

Dronningen gav i udsendelsen udtryk for, at hun er stolt af sin søn, og at han ved, hvad der skal til, når han en dag skal overtage tronen.

Sammen med kronprinsesse Mary har kronprins Frederik bygget en solid base med en harmonisk familie, og kronprinsparrets fire børn er alle i gang med en god og sund udvikling, så Frederik har meget at glæde sig over på mange forskellige planer.

Glæder sig til stor fest

I dag skal kronprinsen nyde sin fødselsdag med sine kære omkring sig, og så kan han også så småt begynde at se frem til en stor folkefest i Sønderjylland.

Den 13. juni skal Frederik sammen med prins Christian og dronning Margrethe være med til at markere Genforeningen i Sønderjylland.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden