Fredag, 7. februar 2020 - af Ulrik Ulriksen

Margrethe og Benedikte til kæmpe åbningsfest i Christian VIII's Palæ

Foto: Hanne Juul
Det bliver en stor oplevelse for dronningen og prinsesse Benedikte, når de i dag er hovedpersoner ved en stor åbningshøjtidelighed på Amalienborg.

Dronning Margrethe og prinsesse Benedikte har ganske give længe set frem til at være med til at løfte sløret for det nye, permanente skatkammer på Amalienborgmuseet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og i eftermiddag, fredag den 7. februar, sker det så – en af årets store udstillinger åbnes med en højtidelig og festlig begivenhed med royale hovedpersoner.

Dronning Margrethe og juvelerne

På Amalienborgmuseet udstilles russisk juvelérarbejde fra perioden 1860-1917 med fokus på de nære bånd mellem det danske og det russiske monarki.

Desuden kan man på Amalienborg opleve et udsnit af kronjuvelerne.

Margrethe og Benediktes skønne dag

Hendes Majestæt Dronning Margrethe samt prinsesse Benedikte er til stede ved åbningen af Fabergékammeret, og du kan naturligvis følge med i dækningen af begivenheden her på vores website.

Første gang på Amalienborg

Det er første gang, at man i de unikke rammer på Amalienborg kan opleve dette uvurderlige skatkammer, og åbningshøjtideligheden vil helt sikkert være noget særligt for dronning Margrethe og prinsesse Benedikte.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden