Midt i svær tid: Frederik og Margrethe tager imod særlig gæst Riddersalen

Kronprins Frederik og dronning Margrethe

Kronprins Frederik og dronning Margrethe

Foto: Martin Høien
For dronning Margrethe og kronprinsen er det altid en god oplevelse at tage imod gæster i officiel sammenhæng. Snart tager dronningen og kronprinsen imod en helt særlig gæst i Majestætens palæ på Amalienborg

Hendes Majestæt Dronningen og kronprins Frederik modtager torsdag den 27. januar klokken 10.00 Ukraines udenrigsminister Dmytro Kuleba.

Det sker i Riddersalen i dronningens palæ på Amalienborg, hvilket kongehusets kommunikationsafdeling netop har meldt ud.

Margrethe og Frederik tager imod i Riddersalen

Selvom det altid er en god oplevelse for dronningen og kronprinsen at tage imod gæster i officiel sammenhæng, så er det alligevel noget helt ekstraordinært denne gang på grund af timingen.

Den ukrainske udenrigsministers besøg finder således sted på et tidspunkt med voldomme spændinger i grænseregionen mellem Ukraine og Rusland.

Ukraines udenrigsminister Dmytro Kuleba
Foto: Ritzau/Scanpix

Ukraines udenrigsminister Dmytro Kuleba

Det er en svær tid for ukrainerne, og den tilspidsede situation med militær oprustning har skabt international krise i forholdet mellem forsvarsalliancen NATO og Rusland.

Ukraine tillægger besøg stor betydning

Derfor er der nok ingen tvivl om, at man i Ukraine tillægger udenrigsministerens besøg på Amalienborg en helt ekstraordinær og vigtig betydning.

BILLED-BLADET dækker naturligvis dronningens og kronprinsens modtagelse af den ukrainske udenrigsminister i Riddersalen i Christian IX’s Palæ på Amalienborg her på vores website torsdag formiddag.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden