Tirsdag, 25. januar 2022 - af Ulrik Ulriksen

Midt i svær tid: Frederik og Margrethe tager imod særlig gæst Riddersalen

Kronprins Frederik og dronning Margrethe
Kronprins Frederik og dronning Margrethe
Foto: Martin Høien
For dronning Margrethe og kronprinsen er det altid en god oplevelse at tage imod gæster i officiel sammenhæng. Snart tager dronningen og kronprinsen imod en helt særlig gæst i Majestætens palæ på Amalienborg

Hendes Majestæt Dronningen og kronprins Frederik modtager torsdag den 27. januar klokken 10.00 Ukraines udenrigsminister Dmytro Kuleba.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det sker i Riddersalen i dronningens palæ på Amalienborg, hvilket kongehusets kommunikationsafdeling netop har meldt ud.

Margrethe og Frederik tager imod i Riddersalen

Selvom det altid er en god oplevelse for dronningen og kronprinsen at tage imod gæster i officiel sammenhæng, så er det alligevel noget helt ekstraordinært denne gang på grund af timingen.

Den ukrainske udenrigsministers besøg finder således sted på et tidspunkt med voldomme spændinger i grænseregionen mellem Ukraine og Rusland.

Ukraines udenrigsminister Dmytro Kuleba
Ukraines udenrigsminister Dmytro Kuleba
Foto: Ritzau/Scanpix

Det er en svær tid for ukrainerne, og den tilspidsede situation med militær oprustning har skabt international krise i forholdet mellem forsvarsalliancen NATO og Rusland.

Ukraine tillægger besøg stor betydning

Derfor er der nok ingen tvivl om, at man i Ukraine tillægger udenrigsministerens besøg på Amalienborg en helt ekstraordinær og vigtig betydning.

BILLED-BLADET dækker naturligvis dronningens og kronprinsens modtagelse af den ukrainske udenrigsminister i Riddersalen i Christian IX’s Palæ på Amalienborg her på vores website torsdag formiddag.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden