Nu må prins Christian skrue op for tempoet

Dronning Margrethe og prins Christian

Dronning Margrethe og prins Christian

Foto: Hanne Juul
Prins Christian står foran et udfordrende forår, der blandt andet kræver meget hårdt arbejde. I maj glæder dronningen sig til at fejre barnebarnet Christian på hans store dag.

Kronprinsparrets ældste søn prins Christian, 15 år, som går i 9. klasse på Tranegårdskolen i Hellerup nord for København, står for foran en meget udfordrende tid, der blandt andet kræver hårdt arbejde rent skolefagligt.

Prins Christian får travlt

Fra i morgen tirsdag den 6. april går prins Christian nok så småt i gang med at forberede sg til forårets og sommerens vigtige eksamen i 9. klasse på Tranegårdskolen.

Christian kan efter påske sandsynligvis på et tidspunkt møde sine klassekammerater og lærere på Tranegårdskolen i Gentofte i overensstemmelse med corona-retningslinjerne.

Ifølge myndighedernes anvisninger kan 9, klasse i løbet af foråret komme delvist tilbage i skole efter følgende model: 50% fremmøde og 50% fjernundervisning.

Udfordringer i maj og juni

I maj og juni er der desuden skriftlige og mundtlige eksamener for 9. klasserne i forbindelse med deres afgangseksamen

Folkeskoleelever skal til fire prøver i 9. klasse mod normalt syv prøver.

Det gælder mundtlig og skriftlig dansk, mundtlig engelsk og skriftlig matematik.

De mundtlige og praktiske prøver i 9. klasse afholdes ifølge planen i perioden torsdag den 27. maj til onsdag den 23. juni 2021.

Margrethe til royal konfirmation

Midt i det hele skal prins Christian den 15. maj konfirmeres i Fredensborg Slotskirke, hvilket er en af årets helt store begivenheder i kongehuset.

I Fredensborg skal Christian fejres af kronprinsfamilien og af dronning Margrethe.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden