19. dec. 2018
Af af Ulrik Ulriksen

NY TV-UDSENDELSE: Sådan var de kongelige børns 2018

Se en perlerække af dejlige klip med dronningens otte børnebørn fra året, der er gået og hør BILLED-BLADETs hofreportere fortælle om deres personlige oplevelser med det skønne royale børneteam.

For de kongelige børn har 2018 budt på en masse skønne og spændende oplevelser. Men 2018 har også været et år med sorg over tabet af deres elskede farfar, prins Henrik.

I studiet er chefredaktør Annemette Krakau samt hofreporterne Marianne Singer og Henrik Salling, og de taler blandt andet om deres helt personlige oplevelse af alle årets højdepunkter med den unge kongelige generation.

I denne udsendelse viser vi masser af skønne videoklip blandt andet med kronprinsparrets børn i færøske nationaldragter og skarpt løbetøj

Se Året i kongehuset - del III: Om de kongelige børns 2018 her

Royal Run, ringriderfest og studentergilde

For kronprinsparrets børn har året blandt andet budt på far kronprins Frederiks 50-års fødselsdag, Royal Run på Frederiksberg, ringriderfest i Gråsten og en spændende udlandsrejse til Færøerne.

For prins Joachims børn har det også været et spændende år. Prins Nikolai er blandt andet blevet student, er stået offentligt frem med sin kæreste Benedikte og har fået gang i en lovende modelkarriere.

Se flere videoer med de kongelige fra 2018

BILLED-BLADET byder også på andre afsnit af programserien om 'Året i kongehuset'.

Se Året i kongehuset - del I: Om da dronningen mistede sin mand

Se Året i kongehuset - del II: Om kronprins Frederiks 50-års fødselsdag

Du kan for eksempel se et program med alle højdepunkter fra kronprins Frederiks 50-års fødselsdag, og så får du også et program om prins Henriks bisættelse og om den kongelige families svære tid efter prinsens død.

Læs mere om: