15. dec. 2018
Af Ulrik Ulriksen

Se Året i kongehuset: Da dronningen mistede sin mand

Året i det danske kongehus har budt på både sorg og glæde. I februar mistede dronning Margrethe sin mand, og i dette program sætter vi fokus på prins Henrik, hans bisættelse og på den kongelige familie.

Prins Henrik sov stille ind den 13. februar på Fredensborg Slot, hvor han var omgivet af dronning Margrethe og sine sønner kronprins Frederik og prins Joachim.

I denne del af vores programserie om året i kongehuset sætter BILLED-BLADET fokus på prins Henrik, hans bisættelse og på den kongelige familie, der med støtte fra hele Danmark kæmpede med den store sorg.

Dronning Margrethe takkede danskerne

Hør blandt andet dronning Margrethe takke danskerne for den varme støtte og medfølelse, og hør også dronningen sætte ord på den sidste tid med prins Henrik.

I BILLED-BLADET’s studie er chefredaktør Annemette Krakau samt hofreporterne Marianne Singer og Henrik Salling, og de vil blandt andet tale om deres helt personlige oplevelse af de historiske og begivenhedsrige dage efter prins Henriks død.

BILLED-BLADET byder på alt om året i kongehuset

BILLED-BLADET byder også på andre afsnit af programserien om året i kongehuset.

Du kan for eksempel se et program med alle højdepunkter fra kronprins Frederiks 50-års fødselsdag, og så kan du senere i december nyde et helt program med fuld fokus på de kongelige børns 2018.

Husk også at få fingrene i denne uges udgave af BILLED-BLADET, som byder på et flot tillæg om året i kongehuset samt flere skønne royale julereportager.

Vi har både været med kronprinsparret i sneklædte Letland, og så har vi været med Mary og Frederik og deres børn samt kronprinsessens far John Donaldson til julefest.

Læs mere om: