15. dec. 2018
Af Ulrik Ulriksen

Se Året i kongehuset: Kronprins Frederiks 50-års fødselsdag

I maj fejrede vi kronprins Frederik i anledning af hans 50-års fødselsdag, og i dette program ser vi nærmere på alle højdepunkterne i forbindelse med kronprinsens runde dag.

Kronprins Frederik fyldte 50 år den 26. maj, hvor han var i herligt selskab med sin hustru kronprinsesse Mary og børneflokken prins Christian, prinsesse Isabella, prinsesse Josephine og prins Vincent.

Også dronning Margrethe havde i forbindelse med sin ældste søns runde fødselsdag en fremtrædende rolle.

I denne del af programserien om året i kongehuset sætter BILLED-BLADET fokus på kronprins Frederik og hans nære familie samt på en forrygende 50-års fødselsdagsfest, som blev afviklet over flere dage i hele landet.

Frederik og familien mærkede kærligheden

Se blandt andet kronprinsen og hans familie på Amalienborg-balkonen, hvor de på selve 50-års dagen den 26. maj i strålende solskin kunne mærke danskernes kærlighed og store opbakning.

I BILLED-BLADET’s studie er chefredaktør Annemette Krakau samt hofreporterne Marianne Singer og Henrik Salling, og de vil blandt andet tale om deres helt personlige oplevelse af 50-års festen, som bød på både Royal Run, karettur i København, fornem fest på Christiansborg, koncert med overraskelser i Royal Arena og meget, meget mere.

BILLED-BLADET byder på alt om året i kongehuset

BILLED-BLADET byder også på andre afsnit af programserien om året i kongehuset.

Du kan for eksempel se et program med de vigtigste begivenheder og temaer i forbindelse med prins Henriks død den 13. februar, og så kan du senere i december nyde et helt program med fuldt fokus på de kongelige børns 2018.

Husk også at få fingre i denne uges udgave af BILLED-BLADET, som byder på et flot tillæg om året i kongehuset samt flere skønne, royale julereportager.

Vi har både været med kronprinsparret i sneklædte Letland, og så har vi været med Mary og Frederik og deres børn samt kronprinsessens far John Donaldson til julefest.

Læs mere om: