Se BILLED-BLADETs to TV-udsendelser om Året i kongehuset

Foto: Billed-Bladet

I to helt nye TV-udsendelser taler BILLED-BLADETs hofreportere om året i kongehuset og deres personlige oplevelser af de historiske og begivenhedsrige dage med både sorg og glæde.

Mandag, 17. december 2018 - af Stine Ramlyng

I februar mistede dronning Margrethe sin mand, og i den første af i alt tre TV-udsendelser sætter vi fokus på prins Henrik, hans bisættelse og på den kongelige familie.

I BILLED-BLADET’s studie sidder chefredaktør Annemette Krakau samt hofreporterne Marianne Singer og Henrik Salling, der blandt andet taler om deres helt personlige oplevelse af tiden omkring og efter prins Henriks død.  

DEL I: Se den 14 minutter lange udsendelse her

TV om kronprins Frederiks fødselsdag

I maj fejrede vi kronprins Frederik i anledning af hans 50-års fødselsdag, og i dette program ser vi nærmere på alle højdepunkterne i forbindelse med kronprinsens runde dag.

Få BILLED-BLADET leveret - hele sommeren
Klik her og se vores fine sommertilbud!

I BILLED-BLADETs studie er chefredaktør Annemette Krakau samt hofreporterne Marianne Singer og Henrik Salling, og de taler blandt andet tale om deres oplevelser af 50-års festen. En fest, som både bød på både Royal Run, karettur i København, fornem fest på Christiansborg, koncert med overraskelser i Royal Arena og meget, meget mere. 

DEL II: Se den 15 minutter lange udsendelse her


Glæd jer også til del III af Året i kongehuset senere på ugen - om de kongelige børns 2018.

Kronprins Frederik