30. jan. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Nyt billede af frisk kronprinsesse Mary: Det er måske lidt gammeldags

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
For kronprinsesse Mary er der ikke mange officielle programpunkter i kalenderen i denne tid. Alligevel har hun en del at tage sig til.

Kronprinsesse Mary har ikke umiddelbart så mange officielle programpunkter i kalenderen i denne tid.

Alligevel har hun en del at tage sig til.

Kronprinsessen passer blandt andet sit arbejde med de nærmeste kolleger i Mary Fonden.

Kronprinsesse Mary på job i palæet

Fredag holdt kronprinsessen et digitalt møde med Mary Fondens direktør Helle Østergaard og kommunikationschef Bodil Liv Holm.

Kronprinsessen deltog i mødet hjemme fra sit arbejdsværelse i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg, hvor hun har arbejdet så flittigt ved sin computer gennem perioden med strenge corona-restriktioner og nedlukning.

Mary har fra det digitale fredagsmøde lagt et billede op med tilhørende tekst på Mary Fondens sociale medier.

Mary er glad for papirkalender

En frisk kronprinsesse indleder teksten med en herlig og ærlig bemærkning, som viser, at Mary såmænd har det som mange andre.

- Det er måske lidt gammeldags, men jeg er stadig glad for min papirkalender ved siden af den digitale. Den giver mig et godt overblik. Som I kan se, ser den lidt kedelig ud lige nu, lyder det fra kronprinsessen, som fortsætter.
- Men selvom fysiske møder er aflyst og en masse begivenheder udsat på ubestemt tid, er der stadig masser at tage fat på med vores arbejde i Mary Fonden, siger Mary og kommer ind på, at hun og direktør Helle Østergaard og kommunikationschef Bodil Liv Holm på det ugentlige statusmøde i Mary Fondens ledelse blandt andet talte om en ny undersøgelse om danskernes viden om partnervold.

Undersøgelsen er netop blevet offentliggjort af Mary Fonden.

Vi skal bryde med tabu

- Den viser bl.a., at mange har en god forståelse for, hvor kompleks partnervold er. Det er virkeligt positivt. Men vi kan også se, at der stadig er behov for oplysning. Det arbejder vi derfor videre med, siger kronprinsesse Mary, der slutter af på følgende måde:
- Alt for mange børn, kvinder og mænd lever i familier med partnervold. Bryder vi med tabu og berøringsangst bidrager vi til, at flere kan få hjælp.

Læs mere om: