19. apr. 2022
Af Ulrik Ulriksen

Planen er klar: Prinsesse Isabella får ligeså flot konfirmation som Christian

Prinsesse Isabella
Prinsesse Isabella
Foto: Hanne Juul
For prinsesse Isabella er der den næste tid meget at fejre. På torsdag fylder Isabella 15 år, og lørdag den 30. april skal prinsessen konfirmeres. Planen for den store konfirmationsdag er klar.

Prinsesse Isabella har netop overstået et par forrygende dage med familien i Aarhus, hvor der blandt andet var fejring af dronningens 82-års fødselsdag på programmet.

Nu venter fejringen af prinsesse Isabellas egen 15-års fødselsdag på torsdag, og så er der om bare 11 dage prinsessens konfirmation i Fredensborg på programmet.

Planen er klar til den store dag sidst i april, der bliver ligeså flot som prins Christians konfirmation i Fredensborg den 15. maj sidste år.

Prinsesse Isabella kan godt glæde sig

Som BILLED-BLADET tidligere har anført, vil man nok i store træk til Isabellas konfirmation benytte samme formel som til prins Christians konfirmation.

Prins Christian med prinsesse Isabella og kronprinsesse Mary
Prins Christian med prinsesse Isabella og kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul

Da prins Christian blev konfirmeret var et af dagens mange højdepunkter, da konfirmanden med familien ankom til Fredensborg Slots hovedtrappe til fods via Indre Slotsgård.

Her tog dronningen inden den kirkelige højtidelighed imod konfirmanden og resten af kronprinsfamilien, ligesom Majestæten også tog imod prins Nikolai og prins Felix.

Stiller op til billeder

Efter selve konfirmationen i Fredensborg Slotskirke, hvor kongelig konfessionarius Henrik Wigh-Poulsen står for ceremonien, kan det tænkes, at vi ligesom i tilfældet med prins Christian, kan se prinsesse Isabella stille op til billeder med sine forældre og søskende samt dronningen.

Og måske siger prinsessen på sin store dag et par ord til os, ligesom prins Christian gjorde ved Havesalen sidste år i maj.

Fin fest venter

Gæstelisten til prinsessens konfirmation vil være med en del flere navne på, end tilfældet var til prins Christians konfirmation, hvor coronarestriktioner blandt andet satte en stopper for deltagelse fra udlandet.

Desuden bliver Isabellas konfirmationsfest helt sikkert en smule anderledes sammenlignet med Christians fest sidste år, hvor man naturligvis indrettede sig efter de gældende corona-regler på daværende tidspunkt.

Læs mere om: