Mandag, 23. november 2020 - af Ulrik Ulriksen

Populær Joachim: Godt at han mærker varmen fra Danmark

Prins Joachim
Prins Joachim
Foto: Martin Høien
Det var overraskende for mange, at prins Joachim for otte dage siden gav et helt særligt tv-interview. Joachims optræden på tv var et hit.

Der er sket meget i prins Joachims liv det seneste halve år.

Prinsen og hans familie har for alvor etableret sig i den franske hovedstad Paris.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og så har Joachim oplevet store helbredsmæssige udfordringer efter at være blevet opereret for en blodprop i hjernen.

Krævende tid for prins Joachim

Oveni alt dette har prins Joachim også taget hul på et helt nyt og krævende job som Forsvarsattaché på den danske ambassade i Frankrigs hovedstad.

Overraskende interview

Søndag for otte dage siden fortalte en ærlig prins Joachim om sin nye situation i et interview med DR’s Stéphanie Surrugue.

Det forfriskende ærlige interview har gjort et stort indtryk på mange danskere, og det har i høj grad bidraget til Joachims popularitet blandt danskerne.

Stor sympati

Prins Joachim fortalte i interviewet, hvordan han og familien havde klaret sig gennem den svære tid efter hans blodprop, og så kom han også i interviewet til DR-programmet 21 Søndag ind på sin nye hverdag med et krævende kontorjob.

På kongehusets digitale platforme er der kommet mange sympati-tilkendegivelser ind til prinsen, der roses og vises stor respekt.

Først og fremmest er danskerne glade for at se, at prins Joachim har det godt igen.

Joachim i bedring

- Skønt at se Hans Kongelige Højhed i så fin form efter den frygtelige hændelse i sommer. Ønsker alt godt til hele familien, lyder det i en kommentar, mens en anden skriver ”dejligt at se prins Joachim er i bedring”.

Varme fra danskerne

- Det var rigtig dejligt at se prins Joachim helt afslappet og nede på jorden, dejligt at se at han er helt i orden igen og at han tilsyneladende har fundet sig godt til rette i sit nye job og hviler i sig selv, lyder det i endnu en af de mange støttende kommentarer, og en meget dækkende kommentar sætter endelig fokus på danskernes forhold til prinsen med disse ord: Godt han mærkede varmen fra Danmark.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden