Populær Joachim: Godt at han mærker varmen fra Danmark

Prins Joachim

Prins Joachim

Foto: Martin Høien
Det var overraskende for mange, at prins Joachim for otte dage siden gav et helt særligt tv-interview. Joachims optræden på tv var et hit.

Der er sket meget i prins Joachims liv det seneste halve år.

Prinsen og hans familie har for alvor etableret sig i den franske hovedstad Paris.

Og så har Joachim oplevet store helbredsmæssige udfordringer efter at være blevet opereret for en blodprop i hjernen.

Krævende tid for prins Joachim

Oveni alt dette har prins Joachim også taget hul på et helt nyt og krævende job som Forsvarsattaché på den danske ambassade i Frankrigs hovedstad.

Overraskende interview

Søndag for otte dage siden fortalte en ærlig prins Joachim om sin nye situation i et interview med DR’s Stéphanie Surrugue.

Det forfriskende ærlige interview har gjort et stort indtryk på mange danskere, og det har i høj grad bidraget til Joachims popularitet blandt danskerne.

Stor sympati

Prins Joachim fortalte i interviewet, hvordan han og familien havde klaret sig gennem den svære tid efter hans blodprop, og så kom han også i interviewet til DR-programmet 21 Søndag ind på sin nye hverdag med et krævende kontorjob.

På kongehusets digitale platforme er der kommet mange sympati-tilkendegivelser ind til prinsen, der roses og vises stor respekt.

Først og fremmest er danskerne glade for at se, at prins Joachim har det godt igen.

Joachim i bedring

- Skønt at se Hans Kongelige Højhed i så fin form efter den frygtelige hændelse i sommer. Ønsker alt godt til hele familien, lyder det i en kommentar, mens en anden skriver ”dejligt at se prins Joachim er i bedring”.

Varme fra danskerne

- Det var rigtig dejligt at se prins Joachim helt afslappet og nede på jorden, dejligt at se at han er helt i orden igen og at han tilsyneladende har fundet sig godt til rette i sit nye job og hviler i sig selv, lyder det i endnu en af de mange støttende kommentarer, og en meget dækkende kommentar sætter endelig fokus på danskernes forhold til prinsen med disse ord: Godt han mærkede varmen fra Danmark.

Få rabat på BILLED-BLADETKlik og læs hvordan!

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden