29. maj. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Prinsesse Benedikte tilbage i Danmark af helt speciel årsag

Prinsesse Benedikte
Foto: Jeppe Michael Jepsen
For prinssesse Benedikte bliver det sikkert en fornøjelse at være tilbage på job igen i København i en helt særlig anledning.

Efter længere tid væk fra arbejdet som markant medlem af kongehuset, er prinsesse Benedikte tilbage i aktion meget snart.

Prinsesse Benedikte har passet godt på sig selv og fulgt myndighedernes retningslinjer til punkt og prikke under coronakrisen.

Prinsesse Benedikte passer på

Benedikte tager stadig alle de nødvendige forholdsregler, når hun vender tilbage på arbejde for kongehuset ganske snart.

Dronning Margrethes søster deltager i møde i Pigespejdernes Fællesråd den 9. juni i København, og det er helt sikkert noget, hun ser frem til.

En speciel plads i prinsessens hjerte

Netop spejderbevægelsen har en helt speciel plads i prinsesse Benediktes hjerte, og hun er da også formand for Pigespejdernes Fællesråd, der er en paraplyorganisation for pigespejdere i Danmark.

Kørte til Tyskland

Prinsesse Benedikte rejste, da coronakrisen for alvor ramte Europa i marts, fra Danmark og opholdt sig derefter i Tyskland i Tyskland, hvor prinsesse Benedikte stadig har bolig på slottet i Berleburg.

Når Benedikte er i Danmark bor hun i sin lejlighed på Amalienborg i København.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb22-forsider.jpg

Læs mere om: