Søndag, 23. maj 2021 — af Ulrik Ulriksen

Prinsesse Nathalie skal styre barsk bootcamp

Prinsesse Nathalie
Prinsesse Nathalie
Foto: Aller Foto
For prinsesse Nathalie og hendes dressurlandshold venter en fantastisk stor opgave sidst på sommeren. Snart skal Nathalie styre en særlig bootcamp.

Det har været rigtig vigtigt for prinsesse Nathalie, der er landstræner for de danske dressurryttere, at få set nogle af de bedste af landets ryttere til DM i dressur i Grindsted denne weekend.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det næste meget vigtige mål er De Olympiske Lege i Tokyo i Japan, og her skal prinsesse Nathalie samle det stærkest mulige dressur-landshold.

Prinsesse Nathalies plan

Planen for landstræner Nathalie zu Sayn Wittgenstein og holdleder Anne-Mette Binder er at se, hvordan det er gået efter DM og et vigtigt stævne i udlandet, hvorefter der bliver lavet en kort langliste med ryttere.

Nathalie zu Sayn-Wittgenstein og holdleder Anne-Mette Binder arbejder på en plan for holdet og rytterne, så forberedelserne bliver optimale, og landstræneren får en chance for at sammensætte det stærkest mulige hold.

Nathalie styrer bootcamp

En gruppe særligt udvalgte ryttere skal mødes til bootcamp den 14. og 15. juni på Blue Hors, som er et af Europas førende hestesportscentre.

Blue Hors er beliggende i det naturskønne område i Randbøl i Jylland.

På den særlige bootcamp skal prinsesse Nathalie arbejde hårdt sammen med de stærke danske ekvipager, før det så småt bliver alvor.

Skal i 10 dages karantæne

Den 6. juli kører OL-truppen anført af Nathalie afsted mod tyske Achen, hvor de skal gennemføre 10 dages karantæne, inden turen går mod Tokyo.

Blandt ekvipagerne, som er kvalificerede til OL, er Andreas Helgstrand og Fiontini og Carina Cassøe Krüth  på Heiline’s Danciera samt Cathrine Dufour med Bohemian.

De olympiske lege strækker sig fra 23. juli til 8. august, men dressurrytterne skal i ilden næsten med det samme.

Den 24.-25. juli rides der nemlig Grand Prix, og den 27. og 28. juli følger henholdsvis Grand Prix Special og Grand Prix Kür.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden