22. maj. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Kronprins Frederik fik gæster i smukke private rammer

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik
Foto: Aller Foto
For kronprins Frederik var det en stor glæde at byde udvalgte gæster velkommen på Amalienborg til et helt specielt møde.

Som juryformand for HRH Crown Prince Frederik Business Excellence Awards bød kronprins Frederik særligt udvalgte gæster velkommen i de smukkeste rammer i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg, hvor kronprinsfamilien har deres private adresse i København.

Fredag morgen hold kronprinsen således jurymøde i palæet, og hovedformålet med mødet var at finde prismodtagere inden for kategorierne: Business Excellence, Green Solutions og Newcomer of The Year.

Veloplagt kronprins Frederik

På billederne fra mødet kan man se, at kronprinsen er særdeles veloplagt i det gode selskab, og i løbet af mødet kom der styr på det meste.

Kronprinsen og hans gæster satte sig sammen i de smukkeste rammer i palæet og drøftede de forskellige emner.

På billederne, der er lagt op på kongehusets sociale medier, kan man både nyde kroprinsen smile samt se den farvestrålende moderne kunst på væggene i Amalienborg-palæet.

Udsøgte vægtæpper

Det er den svenske fotograf Miriam Bäckström, der med en perlerække af vægtæpper har kreéret en moderne fortolkning af en gobelin.

Disse udsøgte tæpper hænger i Damesalen i Frederik VIII’s Palæ.

Den særlige sal bruger kronprins Frederik og kronprinsesse Mary flittigt til møder og andre repræsentative formål som for eksempel legat- og prisoverrækkelser.

Vægtæpperne i Frederik VIII’s Palæ er de allernyeste på de kongelige slotte.

Stor festdag på Amalienborg

HRH Crown Prince Frederik Business Excellence Awards hædrer danske eller udenlandske virksomheder og personer, der har været med til at fremme eksport af dansk teknologi, varer eller tjenesteydelser til udlandet.

Årets prismodtagere bliver afsløret på Amalienborg den 27. august, hvor der er lagt op til en festlig dag.

HRH Crown Prince Frederik International Business Awards er en forlængelse af Kongehusets mangeårige indsats for at fremme danske erhvervsinteresser.

Prins Henriks store indsats

Det var en ekstraordinær indsats, som prins Henrik var med til at sætte fokus på for over 35 år siden med Eksportforeningens Diplom og H.K.H. Prins Henriks Æresmedalje.

Læs mere om: