Så skete det endelig: Alle jubler over Margrethe i grønlandsk nationaldragt

Dronning Margrethe

Dronning Margrethe

Foto: Hanne Juul
Dronning Margrethe så fantastisk ud i grønlandsk nationaldragt, da hun deltog i bispeindvielse i Nuuk. I Grønland havde mange glædet sig meget til at se dronningen ikædt den smukke nationaldragt, og ingen blev skuffet, da de så Margrethe ved højtideligheden i Hans Egede Kirke.

Dronning Margethe så fantastisk ud i grønlandsk nationaldragt, da hun var til bispevielse i Hans Egede Kirke i Nuuk.

Mange lokale havde glædet sig til at se dronningen i den farverige og fornemme nationaldragt i den helt særlige anledning, og ingen blev skuffet, for Majestæten gjorde en god figur i det unikke design, der virkelg klæder hende.

Dronning Margrethe
Foto: Hanne Juul

Dronning Margrethe

Dronning Margethe fejrede ny biskop

Dronningen deltog i bispevielse af Grønlands Stifts nye biskop Paneeraq Siegstad Munk i Hans Egede Kirke, hvor stemningen var højtidelig fra først til sidst i ceremonien.

Med i kirken var blandt andre landsstyreformand Mute Bourup Egde, der har taget sig godt af dronningen og hendes følge i løbet af dagene i Ilulissat og Nuuk

Den grønlandske kirke er en evangelisk-luthersk kirke og er en del af den danske folkekirke.

Kaffemik i  Katuaq

Efter bispevielsen klædte dronning Margethe om og tog så til kaffemik i kulturhuset Katuaq, hvor hun var i godt selskab med lokale borgere til en gang kaffe og kage og ægte hygge.

Ved ankomsten til kulturhuset blev dronningen tiljublet udenfor af mange fremmødte borgere, der viste Majestæten, at hun er en populær skikkelse i Grønland.

Indenfor i varmen i Katuaq holdt borgmester Charlotte Ludvigsen midt i kaffe og kage tale og overrakte Kommunerqarfik Sermersooqs gave til den royale æresgæst.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden