Lørdag, 16. december 2017 - af Ulrik Ulriksen

Se året i kongehuset - del 1: De kongelige børn

For det danske kongehus har 2017 budt på både glæder og sorger. Vi kommer rundt om det hele i ”Året i kongehuset med BILLED-BLADET” - en forrygende, royal årskavalkade i tre afsnit.

Glæd jer til at se ”Året i kongehuset med BILLED-BLADET”, som er en royal årskavalkade i tre afsnit med fokus på alle de vigtigste begivenheder fra de kongeliges 2017. Den danske, kongelige familie har oplevet et skelsættende år med både sorger og glæder. Vær med når nogle af profilerne fra Danmarks royale ugeblad stiller skarpt på et 2017, der blandt andet har budt på store øjeblikke for de kongelige børn, dødsfald og skilsmisse samt på flere fornemme og festlige begivenheder. I studiet hos programvært Ulrik Ulriksen er BILLED-BLADET’s chefredaktør Annemette Krakau samt de tre hofreportere Trine Larsen, Marianne Singer og Henrik Salling, og undervejs vil vi vise en perlerække af skønne indslag med den kongelige familie fra et begivenhedsrigt og ekstraordinært år.

Familiefest for Nikolai og Felix 

I det første af tre afsnit af ”Året i kongehuset med BILLED-BLADET” stilles der skarpt på prins Nikolai og prins Felix, der har været hovedpersonerne ved et par store familiefester. Og så nyder vi at se tilbage på tvillingerne prinsesse Josephine og prins Vincent samt prinsesse Athenas første skoledag. Vi ser desuden nærmere på, hvordan kronprinsparrets fire børn klarer sig, når de er på job med deres mor og far.

Dronning Margrethes udfordringer

I det andet af tre afsnit drejer det sig om nogle af de skelsættende begivenheder og store udfordringer, som dronning Margrethe og de øvrige medlemmer af kongehuset enten direkte eller indirekte har oplevet i løbet af et på flere måder helt unikt 2017. Vi taler om prins Richards pludselige død og bisættelse i Berleburg i Tyskland, om prinsesse Alexandra og grev Jeffersons skilsmisse samt om prins Henrik, der er blevet ramt af demens. Disse begivenheder har i løbet af året fået den royale storfamilie til at stå sammen, og især dronning Margrethe og prinsesse Benedikte har vist sig som to stærke kvinder i en svær tid.

Mary og Maries helt særlige stil

I det sidste afsnit af programserien drejer det sig om årets store og mest festlige begivenheder og om et par prinsesser, der i royale rober og med funklende juveler leverer varen og repræsenterer Danmark på smukkeste vis. Vi taler blandt andet om kronprinsesse Marys og prinsesse Maries helt særlige stil og udstråling og om dronning Margrethes enorme popularitet.  Også en vigtig familiefest i Aarhus med prinsesse Josephine og prinsesse Athena i legehumør kigger vi nærmere på, og så byder vi på en optakt til 2018’s første store royale begivenhed – Nytårstaffel på Amalienborg 1. januar.

Glæd jer til at se med, når vi viser ”Året i Kongehuset med BILLED-BLADET” – en royal årskavalkade i tre afsnit. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden