Torsdag, 28. december 2017 - af Ulrik Ulriksen

Se Året i kongehuset - del 3: Kronprinsesse Mary strålede til de store kongelige fester i 2017

I 2017 har den kongelige familie repræsenteret Danmark på bedste vis i både ind- og udland. Chefredaktør Annemette Krakau og hofreporter Marianne Singer ser her tilbage på en række af årets mest markante begivenheder og stiller samtidig skarpt på især kronprinsesse Marys kjoler, stil og udstråling.

I denne tredje og sidste del af ÅRET I KONGEHUSET MED BILLED-BLADET har vært Ulrik Ulriksen besøg af chefredaktør Annemette Krakau og hofreporter Marianne Singer, som fortæller om flere af 2017’s helt store og fornemme begivenheder med den kongelige familie i centrum.

Da Belgiens kongepar, kong Philippe og dronning Mathilde, besøgte Danmark, var der stort gallataffel på Christiansborg Slot. I udsendelsen stiller vi skarpt på de flotte kjoler fra den store aften.

 

Kronprinsesse Mary strålede i Norge og Japan

Vi tager vi også et smut til Norge og Japan for at se, hvordan kronprinsesse Mary og flere andre danske royale profiler har klaret sig i udlandet i året, der gik. Både til stor fødselsdagsfest i Oslo og til et specielt besøg i den japanske have i Kenrokuen gjorde især kronprinsesse Mary en god figur.

Populær dronning Margrethe til nytårstaffel

Chefredaktør Annemette Krakau og reporter Marianne Singer ser også nærmere på en helt unik kjole, som kronprinsessen bar til en stor prisfest i Silkeborg, og så skruer vi tiden næsten et år tilbage, hvor dronningen, kronprinsessen og prinsesse Marie strålede til nytårstaflet på Amalienborg den 1. januar 2017.

God fornøjelse med den tredje og sidste del af ÅRET I KONGEHUSET MED BILLED-BLADET – en royal årskavalkade i tre afsnit.

Du finder de to første afsnit her:

Del 1: ÅRET I KONGEHUSET: De kongelige børn

Del 2: ÅRET I KONGEHUSET: Kongelige glæder og sorger

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden