21. dec. 2017
Af Ulrik Ulriksen

Se året i kongehuset - del 2: Kongelige glæder og sorger

2017 har været et udfordrende år for medlemmerne af kongehuset. Eksperterne fra BILLED-BLADET ser tilbage på årets skelsættende begivenheder og stiller skarpt på Danmarks stærke og stolte dronning.

I 2. del af Året i kongehuset med BILLED-BLADET har Ulrik Ulriksen besøg af chefredaktør Annemette Krakau og hofreporterne Trine Larsen og Henrik Salling, som fortæller om flere af 2017’s mest skelsættende begivenheder for den danske, kongelige familie. En af begivenhederne var prins Richards bisættelse i Bad Berleburg i Tyskland, hvor det meste af den danske kongelige familie samt mange udenlandske royale deltog.

Familien hårdt ramt

Netop familien i Berleburg blev igen ramt hårdt et par måneder efter prins Richards død. Richard og prinsesse Benediktes datter prinsesse Alexandra meldte i maj ud, at hun og grev Jefferson skulle skilles. I løbet af sommeren blev Alexandras humør dog bedre, da hun fandt kærligheden igen.

Talte med dronning Margrethe for nylig

I september blev det fra kongehuset meldt ud til offentligheden, at prins Henrik lider af demens. BILLED-BLADETs Annemette Krakau og Trine Larsen fortæller, hvordan de reagerede på den historiske pressemeddelelse og kommer ind på, hvilken konsekvens det hele har for den kongelige familie anført af dronning Margrethe. Netop dronningen talte reporter Trine Larsen med for nylig. Det var en dronning med overskud, som lod sig interviewe under sit besøg til Ghana.

God fornøjelse med 2. del af Året i kongehuset med BILLED-BLADET – en royal årskavalkade i tre afsnit (husk også at se de to andre afsnit) og godt nytår!

Læs mere om: