1. jun. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Skøn nyhed fra Egeskov: Alexandra og Michael får besøg af kæmpe stjerner

Prinsesse Alexandra og grev Michael
Prinsesse Alexandra og grev Michael
Foto: Gregers Overvad
For prinsesse Alexandra og grev Michael på Egeskov Slot er der allerede nu noget stort at se frem til næste år.

I år blev der ikke Heartland Festival på Egeskov Slot hos grev Michael og prinsesse Alexandra, men næste år bliver der gang i den og med et par superstjerner øverst på plakaten.

Prinsesse Alexandra og grev Michael glæder sig

Heartland offentliggør i dag den legendariske pop-duo Pet Shop Boys som det første musikalske hovednavn til næste års festival.

Samtidig åbner man billetsalget til Heartland 2022, som finder sted fra torsdag den 2. juni til lørdag den 4. juni 2022 ved Egeskov Slot på Fyn.

- I dag begynder vi for alvor at kigge frem imod næste års Heartland festival med annonceringen af Pet Shop Boys. Med dem har vi sikret vores gæster en længeventet kæmpe-fest på festivalens åbningsaften., siger Ulrik Ørum-Pedersen, direktør for Heartland, i en pressemeddelelse i forbindelse med den gode nyhed.

Kæmpe stjerner

Pet Shop Boys, som består af Neil Tennant og Chris Lowe, er den mest succesfulde duo i britisk musikhistorie, og det bliver en stor oplevelse for prinsesse Alexandra og grev Michael og alle andre ved Egeskov Slot at opleve duoen, der var med til at gøre lydtæppet i 80’erne helt og aldeles fantastisk.

Pet Shop Boys
Pet Shop Boys
Foto: Mega

Mere på vej

Med dagens offentliggørelse er der taget hul på programmet for Heartland 2022, og i den kommende tid er der flere gode Heartland-nyheder på vej.

Venter spændt

Mens prinsesse Alexandra og grev Michael venter på at nyde Heartland Festival næste år, har de travlt med at byde gæster velkommen til deres nye Camping Outdoor-museum ved slottet.

Læs mere om: