Søndag, 8. marts 2020 — af Trine Larsen

Travl prinsesse og rigsforstander: Se hvem

Prinsesse Benedikte
Foto: Hanne Juul
Mens dronningen er på vinterferie, kronprinsparret i Schweiz, og prins Joachim i Frankrig, er der særligt én i kongefamilien, der har travlt i Danmark.

Ja, der er prinsesse Benedikte, der fra 3. marts til 7.marts var Rigsforstander i Danmark, mens resten af kongefamilien var optaget andre steder. Og prinsessen har forrygende travlt, for prinsessen har også klaret sine egne protektioner og opgaver. Prinsessen har haft nok at gøre med opgaver stort set hver eneste dag.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Onsdag i sidste uge var prinsessen vært på Amalienborg og præsenterede legatmodtagerne af Dronning Ingrids Hæderslegat 2020, dagen efter var prinsessen på Herluftholm Kostskole til et foredrag om Spiseforstyrrelser og selvskade som foreningen LMS, som prinsessen er protektor for, afholdt. Fredag gik turen til Herning, hvor Dansk Varmblod holdt higste-kåring og show. Lørdag deltog prinsesse Benedikte i bestyrelsesmøde for Dressurens Venner og i morgen overrækker prinsessen Helene Elsass-Prisen. Samtidig indtræder hun igen som Rigsforstander efter at kronprinsen har været regent i tre dage.

Sidst på ugen er det meningen at prinsessen besøger Duborg-skolen i Flensborg, og næste weekend er der dressurstævne i Vejle, hvor prinsessen indtil videre har meldt sin ankomst. Af den kongelige kalender fremgår det indtil videre, at prinsessen 15. marts overværer en festgudstjeneste i Marienkirche i Flensborg, i anledning af 100 året for genforeningen.

Prinsessens travle kalender kan dog godt blive udfordret, efterhånden som Corona-virus-henstillingerne opdateres og situationen udvikler sig. Prinsessen og kongehuset vuredere fra gang til gang, og derfor sendte prinsesse Benedikte også afbud til galla-middagen ved hesteshowet i Herning lørdag aften, for at følge myndighedernes anmodninger.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden