Lørdag, 11. januar 2020 — af Trine Larsen

VIDEO: Dronning Margrethe til kæmpe gallafest i Det Kongelige Teater

Dronning Margrethe var æresgæst, da festlighederne i forbindelse med 100-året for Genforeningen i 1920 blev sat i gang med en stor gallafest på Det Kongelige Teater.

Sammen med sin søster, prinsesse Benedikte, var dronning Margrethe i front, da festlighederne i forbindelse med 100-året for Genforeningen blev sat i gang.

Det skete sammen med 1.200 andre gæster ved en festforestilling på Det Kongelige Teater, hvor statsminister Mette Frederiksen og regeringen var værter.

Med så mange gæster var der trængsel på den røde løber, hvor tidligere- og nuværende ministre, folketingsmedlemmer, tyske gæster, europaparlamentarikere og mindretals-repræsentanter ankom til teatret i silende regn.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Alligevel var humøret højt, for begivenheden er stadig vigtig at fejre, mente bl.a tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt, der havde inviteret sin mor, Grethe, med i teatret.

Se de kongeliges ankomst til festforestillingen og hør tidligere statsminister Helle Thorning-Scmidt forklare, hvorfor vi stadig skal markere "grænselægningen" 100 år efter.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden