Fredag, 31. december 2021 - af Ulrik Ulriksen

Vildt royalt 2021 på tv: Margrethe og Marie har gjort lykke på skærmen

Dronning Margrethe og prinsesse Marie

Dronning Margrethe og prinsesse Marie

Foto: Hanne Juul
Der har været gang i tv-produktioner med kongelige i hovedrollen i 2021, og seerne har været begejstrede for alle de royale udsendelser.

2021 har på mange måder været et vildt år i den kongelige familie, og der har været flere store fester, arbejdsrejser og masser af interessante officielle opgaver på programmet.

Den kongelige familie har i løbet af 2021 også fyldt fint i programfladen på de landsdækkende tv-kanaler DR og TV 2.

Dronning Margrethe og prinsesse Marie med i dokumentarer

Der har især på det seneste været fuld fokus på dronning Margrethe, som er i hovedrollen i dokumentaren ”Et liv som dronning”, der er produceret i anledning af dronningens 50-års regeringsjubilæum.

Seerne har taget varmt imod de to første af seriens fire afsnit, og især det seneste afsnit om dronningens store kærlighed, prins Henrik, er gået lige i hjertet på alle danskere.’

Også prinsesse Marie har for nylig kunnet opleves som bærende karakter i en dokumentar i to dele på DR.

Maries kamp blev til dokumentar

DR viste i bedste sendetid ”Prinsesse Maries kamp mod madspild”, der gik helt tæt på Marie og prins Joachim og parrets to børn Henrik og Athena i deres private rammer i den franske hovedstad Paris.

Prinsesse Marie fortalte blandt andet med udgansgspunkt i sin og familiens fællesskab i køkkenet, hvordan man kan udnytte alle sine fødevarer optimalt, så intet går til spilde, hvilket er til gavn for både klimaet og privatøkonomien.

I ”Prinsesse Maries kamp mod madspild” kan man også nyde prinsessens gode samarbejde med DR-profilen og madeksperten Timm Vladimir.

Ligesom dronning Margrethe er et hit i ”Et liv som dronning”, blev prinsesse Marie også rost for sin rolle i ”Prinsesse Maries kamp mod Madspild", som seerne tog rigtig godt imod.

Joachim var igen et hit

Maries mand prins Joachim fik i 2019 et stort gennembrud i den historiske dokumentarserie ”Prins Joachim fortæller”, og denne DR-serie blev med stor succes genudsendt i november og december.

Alle seks afsnit rullede over skærmen og fangede igen manges opmærksomhed.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mary og Frederik løb forrest

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik var sammen med tre af deres fire børn Vincent, Josephine og Isabella også tv-stjerner på TV 2’s sendeflade, da de løb forrest på den store Royal Run-dag i september.

Isabella, Vincent, Josephine, Mary og Frederik

Isabella, Vincent, Josephine, Mary og Frederik

Foto: Hanne Juul

Royal Run-løbene over hele Danmark blev vist på TV 2 fra tidlig morgen til sen aften, og kronprinsparret var veloplagte ude på ruten

Også deres tre løbende børn var populære, da de ved Amalienborg gennemførte familieløbet i fin stil med en masse tv-seere som publikum.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden