Lørdag, 3. august 2013 — af af Juliane Olsen, NewsDesk, Aller Media

Flyforbud indført over prins Georges hjem

Hertuginde Catherine og prins William med prins George.
Hertuginde Catherine og prins William med prins George.
AOP
Der er nu indført flyforbud over hertuginde Catherines forældres hjem i Bucklebury, hvor hun opholder sig med sin nyfødte søn og ægtemand.

Når det gælder prins George, så går man i England rigtig langt for, at nummer tre i den britiske arvefølge skal have det sikkert og godt. E! News kan nu bekræfte, at de britiske myndigheder har udstedt et midlertidigt flyforbud i luftrummet over den residens i Bucklebury, hvor prins William og hertuginde Catherine opholder sig med deres søn, der blev født i sidste uge.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ifølge Notice to Airmen så gælder flyforbuddet alle kommercielle luftfartøjer, og er kun undtaget af militærfly og luftfartøjer fra National Police Air Service, the Metropolitan Police og Helicopter Emergency Medical Service. Flyforbuddet vil gælde til den 7. august, hvorefter det forventes, at Hertugen og Hertuginden af Cambridge vil flytte ind i Anmer Hall i Norfolk, som det er planlagt.

LÆS OGSÅ:

Nyt hjem renoveret

Her vil familien opholde sig, indtil renovationen er overstået i deres primære hjem i Kensington Palace. Anmer Hall er en landresidens indrettet med ti soveværelser i dronning Elizabeths slot Sandringham Estate, og den vil yde den lille familie et fint privatliv, eftersom det for nyligt er gennemgået en større renovering.

Her er der blandt andet blevet udbygget et overdækket haverum uden for køkkenet, sket beplantning af buske, samt foretaget andre ændringer af landskabet, der skal skærme den kongelige trio fra offentligheden og paparazziernes telelinser.

LÆS OGSÅ:

Prins William og hertuginde Catherine forlod St. Mary’s Hospital sidste tirsdag en dag efter, at prins George Alexander Louis, hvis kælenavn ifølge hans farfar prins Charles skal være Georgie, var født. Ved samme lejlighed viste de nybagte forældre deres søn frem for offentligheden, hvorefter de satte kurs mod Kensington Palace. Næste dag drog de så til Bucklebury, hvor de opholder sig lige nu.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden