27. apr. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Første gang i lang tid: Kate og William på landet

Hertuginde Catherine og prins William
Hertuginde Catherine og prins William
Foto: Ritzau/Scanpix
Det blev en herlig dag ude på landet for hertuginde Catherine og prins William, der blandt andet fik kørt traktor i forbindelse med deres officielle opgave.

Hertuginde Catherine af Cambridge og prins William nød at være en tur på landet i dag i officiel royal sammenhæng, og langt væk fra byens rumlen i Durham besøgte de en bondegård, hvor der er styr på økologi og bæredygtighed.

Kate og William havde det sjovt

Kate og William, som torsdag kan fejre deres ti års bryllupsdag, så virkelig ud til at have det sjovt i løbet af besøget, der bød på lidt af hvert.

Det var bestemt rart for hertugparret af Cambridge at være af sted i fysisk forstand på official opgave som repræsentanter for kongehuset.

Første gang siden december

Det var faktisk første gang siden december, at Kate og William ifølge Hello Magazine var på job sådan for alvor.

Manor Farm, som de kongelige æresgæster besøgte, havde masser at byde på.

Kate og William mødte både får og køer, og så fik de mulighed for at køre en tur i traktor, hvilket de med glæde sagde ja tak til.

Hertuginde Catherine af Cambridge
Hertuginde Catherine af Cambridge
Foto: Ritzau/Scanpix

Meget vigtigt besøg

Med det royale besøg blev der effektivt sat fokus på de vanskelige vilkår, britiske bønder har haft under corona-krisen, og samtidig blev der sat en fed streg under, at det er vigtigt at drive bæredygtigt landbrug nu og i fremtiden.

Dejlig tur i traktor

Et af besøgets højdepunkter var, da Kate og William kørte traktor.

De var begge gode bag rattet, hvilket imponerede den lokale bondefamilie, der med glæde lod de kongelige rulle en tur i den store maskine.

Læs mere om: