21. feb. 2022
Af Ulrik Ulriksen

I morgen sker det: Hertuginde Catherine lander i Danmark

Hertuginde Catherine af Cambridge
Hertuginde Catherine af Cambridge
Foto: Mega
Der er lagt op til en ekstraordinær tirsdag for mange danskere, som får fornøjelsen af at tage imod hertuginde Catherine af Cambridge, der er i Danmark på arbejdsbesøg.

Hertuginde Catherine af Cambridge eller Kate er på arbejdsbesøg i Danmark tirsdag den 22. februar samt onsdag den 23. februar med The Royal Foundation Centre for Early Childhood, som Hertuginden lancerede i 2021.

Hertuginden har tre opgaver i København tirsdag, og BILLED-BLADET dækker dem alle.

Du kan følge med i begivenhederne her på vores website fra klokken 14.00.

Hertuginde Catherine har et stramt program

Onsdag modtager dronning Margrethe og kronprinsesse Mary klokken 11.45 hertuginden af Cambridge i Christian IX’s Palæ på Amalienborg.

Efter modtagelsen vil kronprinsessen være vært for en privat frokost for Hertuginden i Frederik den VIII’s Palæ på Amalienborg.

Sammen med kronprinsesse Mary

Herefter vil Kronprinsessen sammen med Hertuginden besøge et krisecenter, hvor der vil være en præsentation af Mary Fondens indsats for de omkring 2000 børn, der hvert år kommer på krisecenter med deres mor.

BILLED-BLADET sender live fra slotspladsen

Også onsdagens begivenheder, som byder på flere spændende programpunkter, dækkes fra start til slut af BILLED-BLADET, der blandt andet sender live fra slotspladsen klokken ca. 12.00, når kronprinsesse Mary og hertuginden af Cambridge spadserer fra dronningens palæ over slotspladsen til Frederik VIII’s Palæ.

Læs mere om: