Tirsdag, 6. august 2013 — af af Juliane Olsen, NewsDesk, Aller Media

Prins William: Jeg har bleer på hjernen

Prins Wiliam fortæller om rollen som far til lille prins George
Prins Wiliam fortæller om rollen som far til lille prins George.
Foto: AOP
Den nybagte far prins William kom i weekenden ud af huset for første gang, efter hans søn er blevet født, men lille prins George var stadig i hans tanker.

Prins William forlod lørdag for første gang efter fødslen af sin søn hans hustru Hertuginde af Cambridges side for sammen med sin bror prins Harry at deltage i Audi Polo Challenge i Ascot. Men det var svært for ham at glemme sine pligter som far, og han indrømmede efterfølgende blankt, at det var mere bleer end polo, han havde haft i hovedet undervejs.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg var i baby-mode derude, tænkte på bleer. Jeg var ikke rigtigt i modus i dag, sagde han efterfølgende ifølge The Express.

LÆS OGSÅ:

Prins William blev far den 22. juli, da hans søn prins George blev født på fødeafdelingen Lindo Wing på St. Mary’s Hospital. Siden da har han og hustruen hertuginde Catherine opholdt sig i hendes forældres hjem i Bucklebury i Berkshire, og faderskabet forløber glimrende.

- Det går alt sammen godt. Det er noget af en omvæltning. Han kan lide at bevæge sig omkring, han spræller meget, og han holder os på tæerne, sagde han til gæsterne ved Coworth Park Polo Club ifølge avisen.

Skulle huske bleer

Efter kampen fik prinsen foræret en mini-polokølle til lille prins George, og det fik den nybagte far til at spøge med, at han havde håbet, at foræringen bestod af bleer.

- Jeg bliver nødt til at købe nogen på vej hjem, sagde prinsen.

LÆS OGSÅ:

Det skulle da heller ikke overraske nogen, hvis prins George om få år vil begynde at dyrke polo, for både prins William og prins Harry er dedikerede udøvere af sporten ligesom deres far prins Charles, så traditionen vil uden tvivl blive ført videre.

Selv om prins William nyder sin nye rolle som far, så sagde han dog også ærligt, at det var godt at komme ud af huset, og at han desuden havde fået strenge ordrer om ikke at komme for sent hjem ifølge The Express.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden