Tirsdag, 28. september 2021 — af Christinna Braun

Overraskelse hos Willem-Alexander og Maxima: Nu udgives der bog om datteren

Kong Willem-Alexander og dronning Maxima. 
Kong Willem-Alexander og dronning Maxima.
Foto: MEGA
Om få måneder udgives en bog om dronning Maxima og kong Willem Alexanders ældste datter.

Den 7. december i år fylder kong Willem-Alexander og dronning Maximas ældste datter 18 år. I den anledning afslører det hollandske kongehus nu en spændende nyhed om prinsesse Catharina-Amalia, kaldet Amalia.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Som en fin ”gave” til befolkningen bliver der udgivet en bog om tronfølgeren, lige inden hun fylder 18, så de kan lære hende bedre at kende.

Det skriver det hollandske kongehus på Instagram.

Forfatteren bag bogen er den hollandske komiker Claudia de Breij, som baserer bogen om Amalia på flere møder med prinsessen.

”Til bogen havde Claudia de Breij flere samtaler med prinsessen af Oranje i løbet af sommeren 2021, hvor de blandt anden talte om hendes skoletid, hendes kærlighed til musik, og hvad monarkiet og hendes fremtidige roller betyder for hende nu,” skriver det hollandske kongehus til et opslag på Instagram.

Vild med ridesport

Her skriver de også, at prinsesse Amalia havde inviteret bogens forfatter Claudia de Breij med til de kongelige stalde for at fortælle om sin passion for ridesport.

”Jeg er mest, den jeg er på en hest. Hvis du virkelig vil lære mig at kende, skal du se mig ride,” lyder det fra prinsesse Amalia på Instagram.

Bogen får titlen ”Amalia” og udkommer i midten af november.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden