Onsdag, 5. maj 2021 — af Ulrik Ulriksen

Skøn video: Mette-Marit ønsker tillykke

Kronprinsesse Mette-Marit
Kronprinsesse Mette-Marit
Foto: Mega
For Norges kronprinsesse Mette-Marit har det i dag været vigtig at ønske alle nationens jordemødre tillykke i en helt speciel anledning

I anledning af den internationale jordemoderdag i dag sendte kronprinsesse Mette-Marit en hilsen til alle landets jordemødre.

– I hjælper til ved livets begyndelse – og sørger for tryghed og professionalisme i en af de mest sårbare livs situationer både for mor og for barn, sagde kronprinsesse Mette-Marit og fortsatte.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kronprinsesse Mette-Marit sender hilsen

– Alt er på spil. Som oftest går det godt. En sjælden gang går det ikke godt. Men I er der.

Kronprinsessen takkede for den store og krævende indsats, som jordemødrene har ydet gennem coronakrisen.

– Livets egen rytme har ikke været berørt af pandemien. Børn er blevet født som sævanligt. Og forældre og nyfødte har samme behov som ellers. Disse behov har I, under vanskelige arbejdsforhold, gjort jeres allerbedste for at opfylde, sagde kronprinsessen i en virtuel tillykke-tale.

Det internationale jordemoderforbund har ”Invester i jordemødre” som årets tema.

Vigtig investering

– At investere i jordemødre over hele verden er at investere i børn- og mødres helbred. Det er at investere i en god og tryg start på livet. Ja, det er faktisk at investere i livet selv, lød det fra Mette-Marit i hendes videohilsen, som kan opleves på det norske kongehus' sociale medier.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kronprinsesse Mette-Marit afsluttede med at takke for det vigtige arbejde, som jordemødre udfører hver dag, og så ønskede hun tillykke med dagen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden