Søndag, 8. maj 2022 - af Malan Joensen

Briterne har talt: Bør Harry og Meghan flytte tilbage til England?

Hertuginde Meghan og prins Harry.

Hertuginde Meghan og prins Harry.

Arkivfoto: MEGA
En avis har lavet en meningsmåling, der viser, at opbakningen til prins Harry og hertuginde Meghan mildest talt er kølnet.

En meningsmåling, som den engelske avis Daily Express har foretaget i slutningen af april, viser, at briterne næppe vil stå klar med flag og åbne arme, hvis Harry og Meghan en dag skulle få lyst til at flytte permanent tilbage til England. 

De bor nu i Santa Barbara, Californien, med deres to små børn Archie og Lilibet.

På avisens hjemmeside kunne man fra klokken 11 om formiddagen onsdag 20 april til klokken 14 den følgende dag give sit besyv med i afstemningen, hvor spørgsmålet lød "Would you welcome Harry and Meghan back to live in the UK permanently".

17.579 mennesker deltog i afstemningen, og ifølge Daily Express stemte hele 17.079 af disse - svarende til 97 procent af de adspurgte - "Nej". 

To procent, svarende til 409 personer stemte "Ja", og 91 personer svarede, at de ikke vidste det.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En del af årsagen til, at majoriteten af briterne tilsyneladende ikke mener, prins Harry og hertuginde Meghan bør flytte permanent hjem til Storbritannien igen, kan muligvis findes i det meget opsigtsvækkende interview, parret gav til Oprah Winfrey i foråret 2021.

Her beskyldte de blandt andet unavngivne medlemmer af kongefamilien for racistiske bemærkninger og kom med andre mildest talt opsigtsvækkende udtalelser om kongehuset. 

Der er dog så vidt vides ingen planer fra prins Harry og hertuginde Meghans side om at flytte tilbage til England - tværtimod virker de meget glade for at bo i Californien.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden