Tirsdag, 10. januar 2023 - af Malan Joensen

Efter vild beskyldning fra Harry: Sådan reagerer dronning Camilla

Dronning Camilla.
Dronning Camilla.
Arkivfoto: Ritzau Scanpix
Prins Harry lægger ikke fingrene imellem i sin nye bog "Spare".

Tirsdag udkommer prins Harrys selvbiografi "Spare", og op til udgivelsen er der i flere interview - samt i en læk fra det spanske bogmarked - kommet en række besynderlige ting frem.

I et interview med den britiske tv-journalist Tom Bradby for ITV, som TV 2 viste mandag aften, læses der en højst opsigtsvækkende passage op, hvor prins Harry beskylder dronning Camilla for at have samarbejdet med den britiske tabloidpresse og have givet visse unavngivne medier historier inden for de private, royale rækker i et forsøg på at få styrket sit eget billede i medierne pr-mæssigt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det britiske kongehus har indtil videre afvist at kommentere noget som helst i forbindelse med bogen, men ifølge Page Six, der citerer Vanity Fair, skulle dronning Camilla ifølge en veninde være blevet rystet og forbløffet over beskyldningerne i bogen.

På trods af den grove beskyldning har prins Harry i et interview med Good Morning America i forbindelse med udgivelsen af "Spare" understreget, at han holder af hele sin familie, inklusive Camilla:

"Jeg elsker alle medlemmer af min familie på trods af forskellighederne", udtaler Harry og tilføjer, at når han ses med Camilla, har de det hyggeligt.

"Jeg ser hende ikke som den onde stedmor. Jeg ser en, der har giftet sig ind i institutionen, og som har gjort alt, hvad hun kan for at forbedre sit eget rygte og sit eget image for sin egen skyld, og det kan jeg godt forstå," udtaler Harry.

Han mener, Camilla i sin tid er blevet rådet til at følge den strategi, og at han godt kan tilgive det, men at det også bør stoppe nu. 

Det skal understreges, at det indtil videre kun er prins Harrys version af sagen, der er kommet frem. Ifølge britiske medier som Hello Magazine har både Buckingham Palace og Kensington Palace afvist at kommentere på prins Harrys bog. 

Prins Harrys bog har på dansk fået titlen "Reserven" og er udgivet på Politikens Forlag. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden