Tirsdag, 26. januar 2021 — af Ulrik Ulriksen

Udmelding fra Sverige er trist nyt for Madeleine

Prinsesse Madeleine
Prinsesse Madeleine
Foto: Ritzau/Scanpix
En ny udmelding fra Sveriges udenrigsminister betyder, at prinsesse Madeleine, der bor i USA, må undvære besøg fra familien i Sverige i lang tid endnu

For Sveriges prinsesse Madeleine, der bor med sin mand Chris O’Neill og deres tre børn i Florida i USA, er det hårdt slet ikke at have mulighed for at komme hjem til Sverige eller få besøg fra den kongelige familie i Stockholm i denne tid.

Prinsesse Madeleine savner Silvia

Prinsesse Madeleine har et nært forhold til sin mor dronning Silvia, 77, der savner at se sin datter og de tre børnebørn.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Madeleine har tidligere nydt det, når dronning Silvia kom til USA i forbindelse med sit og Madeleines arbejde i den New York-baserede organisation Childhood Foundation, samt for at se sin datter, svigersønnen Chris og de tre børnebørn Leonore, Adrienne og Nicolas i Florida.

Har ikke været i USA længe

På grund af coronakrisen har Silvia dog ikke været i USA længe, og Madeleine har heller ikke været hjemme i Sverige.

Tirsdag den 26. januar kom der så en ny udmelding fra Sveriges Udenrigsministerie.

Forlænges frem til midt i april

Nu forlænges det officielt helt frem til den 15. april at fraråde ikke nødvendige rejser fra Sverige til lande udenfor EU, og udenrigsminister Ann LInde mere end antyder, at der er stor sandsynlighed for, at perioden igen forlænges til efter 15. april.

Følger alle retningslinjer

Den kongelige familie følger alle myndighedernes retningslinjer og anbefalinger, så der kommer helt sikkert ikke besøg fra den kongelige familie til Florida i lang tid, hvilket er trist nyt for prinsesse Madeleine.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden