24. mar. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Danskernes dom: Mary og Frederik viser vejen

kronprinsesse Mary
Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary.
Arkivfoto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Vi skal stå sammen i en svær tid med corona-krise, og kongehuset viser ifølge mange danskere vejen med deres initiativer i disse uger.

Den kongelige familie er ligeså påvirket af corona-krisen som resten af Danmark, og det viser de helt åbent.

Hendes Majestæt dronning Margrethe har holdt tale til nationen, og Majestætens budskab om at holde samen på afstand blev vel modtaget.

På samme måde var danskerne begejstrede, da kronprins Frederik for nylig satte fokus på det vigtige arbejde, som Røde Kors udfører i forbindelse med corona-udfordringen.

Ros til kronprinsfamilien og Margrethe

På de sociale medier roser danskerne initiativerne fra kronprinsfamilien og dronningen. Der er ros til kronprinsen for at sætte fokus på Røde Kors og til dronningen for at levere en vigtig tale på et kritisk tidspunkt.

Sådan skal det gøres

”Supergodt gået” og ”sådan skal det gøres” lyder det blandt i kommentarfeltet til Frederik og Margrethe, og kronprinsfamilien får også fine ord med på vejen.

Mary og Frederik bliver hjemme

- Dejligt at se, at vores skønne kronprinsfamilie støtter op om Danmark i denne svære corona-tid, lyder det i en kommentar, mens en anden understreger, at Mary og Frederik med deres agéren hjemmefra Amalienborg viser vejen for alle danskere.

https://imgix.billedbladet.dk/_mho1068_2_0.jpg
Foto: Martin Høien

Gode forbilleder

Mary og Frederik og børnene kaldes gode forbilleder, og de fremhæves for altid at viser deres store kærlighed til Danmark og vise respekt for deres landsmænd og -kvinder.

Det bliver også bemærket, at kronprinsen hjemme i Frederik VIII’s Palæ har haft prins Christian med på arbejde.

Dejligt at se

Det kan danskerne godt lide, ligesom de mener, at kronprinsparret og børnene går forrest ved at holde sig indenfor, som påbudt af myndighederme.

- Dejligt at se Frederik & Marys børn følger med deres forældre på kontoret og følger deres flotte arbejde, lyder det i kommentarfeltet, hvor man også kan se, at danskerne synes, at det er fint, at Mary og Frederik og alle børnene ligesom alle andre familier bliver hjemme og isolerer sig for ikke at komme i kontakt med corona-virus.

Giv BILLED-BLADET i gave og glæd én du har kær.
Giv BILLED-BLADET i gave og glæd én du har kær.

Læs mere om: