Torsdag, 2. marts 2023 — af Laura Dalgård Hansen

Dronning Margrethe udskrevet efter rygoperation: Her opholder hun sig nu

Dronning Margrethe 
Dronning Margrethe 
Foto: Hanne Juul
Efter at have været indlagt i godt en uge efter sin omfattende rygoperation er dronning Margrethe nu udskrevet.

Det er nu godt en uge siden, at dronning Margrethe var gennem en omfattende rygoperation, og nu er der godt nyt fra kongehuset.

Majestæten er nemlig blevet udskrevet.

Dronning Margrethe har været indlagt på Rigshospitalet siden operationen onsdag 22. februar, men nu er hun atter hjemme på Amalienborg, skriver Kongehuset i en pressemeddelelse.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Selv om dronning Margrethe nu er udskrevet, er det fortsat kronprins Frederik, der fungerer som regent. Ifølge kongehusets kalender er han indtil videre regent frem til og med fredag 10. marts.

Læs hele pressemeddelelsen fra Kongehuset herunder: 

Hendes Majestæt Dronningen er udskrevet fra Rigshospitalet.

Hendes Majestæt Dronningen er i dag blevet udskrevet fra Rigshospitalet i København efter en veloverstået rygoperation i sidste uge. Dronningen opholder sig nu på Amalienborg.

Det lægefaglige team med ansvar for operationen og den efterfølgende indlæggelse er tilfreds med forløbet og med Dronningens tilstand. Der venter nu et længere genoptræningsforløb, som kan strække sig over de næste måneder. Hans Kongelige Højhed Kronprinsen vil indtil videre fortsat være regent.

Dronningen udtrykker sin store taknemmelighed over den professionelle og gode behandling, som Dronningen har modtaget under indlæggelsen på Rigshospitalet.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden