12. jun. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Fem gode grunde: Derfor skal du følge med i kongelig fest i morgen

Dronning Margrethe
Dronning Margrethe
Foto: Jesper Sunesen
For alle, der er interesseret i danmarkshistorien og den kongelige familie, er det vigtigt at følge med søndag, når dronningen sammen med kronprinsen og prins Christian markerer 100-året for Genforeningen. Her er fem gode grunde til at følge med i BILLED-BLADETs dækning hele søndag.

Der er mange gode grunde til at følge med i BILLED-BADETS dækning af markeringen af 100-året for Genforeningen søndag den 13. juni med dronning Margrethe og kronprins Frederik samt ikke mindst prins Christian i hovedrollerne.

Stor dag for dronningen, Christin og Frederik

Her er fem gode grunde:

Fejringen indledes helt fantastisk med, at dronningen klokken 10.00 sammen med kronprinsen og prins Christian i forbindelse med den officielle fejring af Genforeningen kører i karet over den gamle grænse ved Frederikshøj syd for Kolding.

Den anden gode grund er, at det bliver interessant klokken 11.00 at opleve dronning Margrethe samt kronprins Frederik og prins Christian ankomme sammen med stil og værdighed til dansk-tysk festgudstjeneste i Haderslev Domkirke i anledning af 100-året for Genforeningen.

Årsag nummer tre er, at dagen rundes af med en fornem finale, når dronningen fra klokken 20.30 byder på middag for udvalgte gæster på kongeskibet Dannebrog i Sønderborg Havn.

Kæmpe oplevelse for Christian

Som anført er der mange gode grunde til at følge BILLED-BLADETs og de landsdækkende tv-kanalers dækning af den royale fest i det sønderjyske.

To yderligere grunde er, at det bliver noget helt særligt at opleve dronning Margrethe på en dag, der betyder så utroligt meget for Majestæten, og Margrethe vil helt sikkert stråle fra tidlig morgen til sen aften... og så bliver det altså også noget helt ekstraordinært at opleve prins Christian.

Det er på mere end én måde en historisk dag for prins Christian, der er på sin største officielle opgave for kongehuset nogensinde, når han sammen med dronningen og kronprinsen repræsenterer den royale familie til den store fejring af Genforeningen.

BILLED-BLADET bringer det hele

BILLED-BLADET er med hele dagen fra tidlig morgen ti sen aften, når dronningen sammen med prins Christian og kronprins Frederik er med til at fejre en af årets helt store festdage.

Læs mere om: