24. apr. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Prins Felix venter på vigtig besked

Prins Felix
Foto: Lars H. Laursen
For prins Felix er der flere udfordringer i denne tid med coronakrise. Han venter ligesom mange andre jævnaldrende danskere i disse dage på en vigtig besked.

Prins Felix klarer sig rigtig godt i 2.g på Gammel Hellrup Gymnasium, hvor han både har fint styr på det faglige og har fået mange gode venner.

Det fortalte hans mor grevinde Alexandra, da BILLED-BLADET umiddelbart før coronakrisen mødte hende.

Anderledes tid for Prins Felix

På grund af coronakrisen står alle danskere overfor mange nye udfordringer, og for prins Felix er det netop det skolefaglige, som er ganske anderledes i dag.

Felix og hans jævnaldrende kammerater fra Gammel Hellerup Gymnasium nord for København er gennem længere tid blevet fjernundervist, men nu har 3.g’erne, som er skolens ældste årgang, fået mulighed for at komme tilbage til undervisning på skolen.

Ikke grønt lys endnu

Endnu er der dog ikke blevet givet grønt lys for 1. og 2.g’erne, og det betyder, at prins Felix som 2.g’er afventer en vigtig besked fra Gammel Hellerup Gymnasium.

Klar fra klokken 8.10

Felix og hans klassekammerater venter på at få at vide, hvordan de skal afslutte skoleåret og om de eventuelt skal møde på skolen igen til undervisning før sommerferien.

Eller om de skal fortsætte med den ganske krævende fjernundervisning, som varer fra klokken 8.10 om morgenen og til et godt stykke ud på eftermiddagen, hvorefter der venter lektier og større skriftlige opgaver.

Et krævende år

Netop 2. g er en meget krævende del af gymnasieuddannelsen, så det ville ikke være skidt for eleverne på denne årgang at komme tilbage på skole og få den sidste del af undervisningen i klasseværelserne med dyb respekt for myndighedernes gode råd om ekstra hygiejne med hyppig håndvask og to meters afstand til kammerater.

Felix fylder 18 år i sommerferien

Oveni skole-udfordringerne må prins Felix også vente lidt endnu med at få styr på sin 18-års fest i sommer.

Felix fylder 18 år den 22. juli, og det skal naturligvis fejres.

Man må dog på grund af corona-situationen vente lidt med at lægge de sidste planer for den helt store fest.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb17-forsider.jpg
BILLED-BLADET nr. 17, 2020.
Foto: BILLED-BLADET

Læs mere om: