23. maj. 2018
Af Juliane Olsen

Prinsesse Caroline er blevet farmor igen

Prinsesse Charlotte af Hannover
Prinsesse Charlotte af Hannover
Foto: All Over Press
Pierre Casiraghi og Beatrice Borromeo er blevet forældre for anden gang, og dermed har prinsesse Caroline af Hannover fået sit andet barnebarn.

Der er endnu en gang dømt babylykke i Monaco, for 30-årige Pierre Casiraghi og hans 32-årige italienske hustru, Beatrice Borromeo, er blevet forældre for anden gang.

Det er hoffet i Monaco, der har udsendt en pressemeddelelse, og det forlyder desuden, at det blev en lille dreng.

- Prinsesse Caroline af Hannover og hertuginden Donna Paola Marzotto har den glæde at meddele om fødslen af deres barnebarn, en dreng, fremgår det af en pressemeddelelse.

Flere kongelige i Monaco er forældre

Her forlyder det også, at drengen er født den 21. maj 2018, og at han har fået navnet Francesco Carlo Albert.

Ægteparret har i forvejen sønnen Stefano, der blev født i februar 2017, og de er ikke det eneste kongelige par i Monaco, der lige nu oplever forældrelykken.

Den 19. april blev Andrea Casiraghi og Tatiana Santo Domingos tredje barn født, og de kunne ligeledes byde velkommen til en søn, der har fået navnet Maximillian Rainier.

Ægteparret bekræftede ikke graviditeten

Selv om det er længe siden, det først blev skrevet, at Pierre Casiraghi og Beatrice Borromeo ventede sig, så har ægteparret ikke bekræftet nyheden.

Faktisk holdt den vordende mor graviditeten hemmelig indtil marts, hvor den var særdeles synlig i den kjole, hun havde valgt i forbindelse med Monaco Rose Ball.

Pierre Casiraghi og Beatrice Borromeo
Pierre Casiraghi og Beatrice Borromeo
Foto: All Over Press

Læs mere om: