28. feb. 2019
Af Christinna Braun

Ida og Mads fra Nybyggerne: Drømmer om fælles virksomhed

Ida og Mads i gult hus.
Ida og Mads i gult hus.
Foto: Hanne Juul
Ida og Mads fra ”Nybyggerne” kæmper lige nu for at bygge deres drømmehus i "Nybyggerne". Parret har også en anden drøm - en fælles virksomhed.

Ida og Mads fra det gule hus dyster lige nu med to andre par om at vinde deres drømmehus i ”Nybyggerne”.

Parret bor til daglig i København, men de er helt klar på at skulle rykke teltpælene op og flytte Randers, hvor Nybyggerhuset er.

Faktisk kunne Randers sagtens være destinationen for et fremtidigt hjem – også selv om det ikke skulle være den store præmie i boligkonkurrencen.

- Vi har virkelig forelsket os i Randers. Det ligger perfekt imellem Aarhus og Aalborg, og hvor vi har vores venner og familie, fortæller Ida, der ligesom Mads er vokset op i Thy i Nordvestjylland.

Drømmer om fælles virksomhed

Selvom det var et vanvittigt hårdt byggeeventyr for det unge par, har ”Nybyggerne” kun bundet dem endnu tættere sammen, og de planlægger at starte en fælles virksomhed.

- Vi har ofte snakket om, at det er et projekt, der virkelig har bundet os tættere sammen, fortæller Mads og afslører, at parret er ved at starte virksomhed op sammen. Dog er det så tidligt i stadiet, at de endnu ikke vil løfte sløret for, hvad det går ud på.

- Det her med at arbejde sammen er også noget, vi har haft i tankerne, da vi lavede huset. Vi ville have et stort kontor, som var en del af resten af huset, så vi i fremtiden kunne sidde sammen og arbejde, siger Ida.

Læs det store interview med Ida og Mads i BILLED-BLADET nr. 9, som er på gaden torsdag den 28. februar.

Læs mere om: