Horoskop for Fisk

19. februar - 19. marts

Stjernetegnet Fisk er et såkaldt vandtegn. Fisken er det mest opofrende af alle stjernetegnene. Som det opofrende væsen Fisken er, arbejder den helst med og for mennesker. Fisken er en meget følsom, sensitiv og sårbar sjæl, som vil gå langt for at tilgodese dens omgivelser ønsker og behov. Fiskens fantasi er uovertruffen, og den elsker eventyr. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Fisken.

Dagens horoskop for Fisk

7. december

På arbejdspladsen oplever du stærke og entusiastiske kræfter, men det er ikke sikkert, du kæmper på samme hold som dem. Du ønsker et langsommere tempo.

Ugens horoskop for Fisk

Uge 49

I ugens første dage mærker du en kærlig støtte fra en, der er villig til at hjælpe dig. Uanset om du tager imod hjælp eller ej, så glæder det dig og er noget, du sætter stor pris på. Der er mange opgaver, der trænger sig på, så hav øje for de ting, du kan uddelegere til andre. Det er især familien, der kan være behjælpelig på den hjemlige scene og på den måde også bidrage til julens traditioner og aktiviteter.

Månedens horoskop for Fisk

december 2023

Arbejdsglæde præger første halvdel af december, og på den måde er det muligt at forene en travl hverdag med en god julestemning. I dagene omkring den 8. og 18. har du god kontakt til dit netværk, men også til din partner. Her holder du dine hyggelige traditioner i hævd. Dagene efter jul er lidt mere hektiske, og her er det dig, der må tilbyde din hjælp til familiemedlemmer eller venner, der har brug for den.

Årets horoskop for Fisk

2023

Året som helhed

Du føler dig virkelig klar og velforberedt til en ny start, når året begynder. En personlig udvikling, du har gennemgået sidste år, har klædt dig på med erfaringer, der skal danne grundlag for det nye, du gerne vil i gang med. Er du aktiv på arbejdsmarkedet, er det et område, hvor du søger nye udfordringer og ikke er bleg for at tage fat. Din økonomi går også ind i en ny fase, så hvis du har været presset her, er der god mulighed for, at året bliver bedre. Særligt frem til midten af maj er en øget indtægt sandsynlig, men det sker ved din ihærdige indsats.

Maj er generelt en måned, hvor du er lidt i modvind, og hvis ikke du har den rigtige timing, bruger du din energi forgæves. Men modgang gør stærk, og du er også lidt konkurrencepræget, så du giver ikke op. Belønningen ser ud til at komme allerede i juni, hvor du både høster respekt, men også opnår det, du har kæmpet for.

Nye interesser spirer frem i løbet af foråret, hvor der også følger en udlængsel eller rejselyst med. Du er ret spontan, når du vælger, hvad det er, du vil engagere dig i, og hvis det fænger, er der stor sandsynlighed for, at det bliver et længerevarende engagement.

 

Kærlighed og samvær

En nyorientering præger dit kærlighedsliv, hvor du er villig til at tage chancer, men også hvor du viser og synliggør din kærlighed. Har du gode oplevelser med dig fra det år, der er gået, er tiden til at tage næste skridt. Du er nu mere i dit hoved, end du er i dine følelser, og det er især godt, hvis det er jeres fremtid, du er fokuseret på. En anden fase gør sig gældende fra midt i maj, hvor du er fokuseret på dit forholds sikkerhed og tryghed, men også det at kunne tale sammen.

Særlig gode perioder for kærligheden er marts og juli, hvor især juli giver medvind til dig, der gerne vil finde en kæreste. September er også noget helt specielt og en tid, hvor du kan tale med din partner om ALT.

I vennekredsen er der udskiftning i første halvår, og mens én kan glide ud eller stå lidt i baggrunden, er der en anden, du kommer særlig tæt på.

 

Hjem og familie

Familieforhold har optaget dig mere end normalt, og gør det også nu i årets første kvartal. Bølgerne er til tider gået lidt højt, og forskellige familiemedlemmer har højlydt luftet deres meninger. Du trives dog ikke, hvis stemningen er trykket eller der er splid i familien, og løsningen bliver at få talt uoverensstemmelserne igennem. Ved slutningen af marts mærker du en helt anden energi og meget mere tilfredshed.

Det er ikke boligændringer, der optager dig, men kun nødvendigt håndværk og forandringer, du sætter i gang. En flytning i år er derfor meget lidt sandsynlig.

 

Sundhed og velvære

Året starter du med at være i god form, og det er især de gunstige indflydelser, der har gjort sig gældende i det forgangne år, du nyder godt af nu. Dette gælder imidlertid ikke hvis du har levet lidt for godt, for så kan du være blandt dem, der hopper med på en slankekur. Vent dog til starten af marts, hvor sådan et projekt vil have særlig medvind. Fra det tidspunkt tager du dig selv og din sundhed meget mere seriøst.

 

Årets muligheder

Find skatte i dit indre univers, der gør din personlighed stærkere.