Horoskop for Tvilling

21. maj - 20. juni

Stjernetegnet Tvilling er et såkaldt lufttegn. Tvillingen er indbegrebet af charme, nysgerrighed, og imødekommenhed. Tvillingen er god til at få dine budskaber igennem, hvad enten det er igennem kommunikation, salg eller handel. At rejse er at leve er Tvillingens motto, foruden at læse, studere, og samtale med andre mennesker. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Tvillingen.

Dagens horoskop for Tvilling

7. december

Du tror på dig selv, og det bringer dit humør i vejret. Du føler dig sikker overfor andre, og det får dig også til at tage et initiativ i forhold til kærligheden.  

Ugens horoskop for Tvilling

Uge 49

Er du ikke allerede trukket i arbejdstøjet, så gør det! Der er rigeligt at se til i øjeblikket, men du har en seriøs og optimistisk tilgang til arbejde og opgaver, du står overfor. På det indre og mentale plan sker der også noget, så det kan i sig selv blive genstand for dit fokus. Du har en god opbakning fra partnere, professionelle såvel som fra din egen bedre halvdel. Det mærker du især sidst på ugen.

Månedens horoskop for Tvilling

december 2023

Forvirring og frustration omkring et samarbejde lægger du fra dig nu, hvor december starter. Forbindelsen genoptages igen efter jul, så du vil forsøge at rationalisere på det, der ikke er klart. Weekenden 8.-10. er god til at forkælelse og samtidig meget kærlig. Fra midten af måneden sætter du farten helt ned, og det giver dig mulighed for rigtig at nyde julen og måske at tage et kærligt initiativ i dagene op til jul.   

Årets horoskop for Tvilling

2023

Året som helhed

Flere af dine aktiviteter kører på lidt lavere blus ved årets start, og du skal frem til midten af januar, før tingene vender. På det tidspunkt har du gjort dig grundige tanker og har planer for det kommende år. Energien vender også tilbage, og du bestrider igen evnen til at have flere bolde i luften samtidig i hvert fald frem til slutningen af marts. Herefter sker der et værdiskifte, og du vælger at bruge mere tid og energi på at pleje dit familiære bagland.

I dagene op til 10. februar ser du virkeligheden i øjnene, og du er stærkt motiveret til større forandringer. Det gælder særligt i forhold omkring din økonomi, men du beslutter dig også for at søge mere indsigt på områder, der interesserer dig. Foruden økonomi kan det både være efteruddannelse eller personlige interesser, du beslutter dig for at gøre mere ud af. Men også helt nye studier og viden bliver af stor oplevelse for dig. Fra slutningen af marts til midten af juni er en tid, der vil ændre dit syn på verden omkring dig. Du vil være bevidst om det, du kan og har lært i en grad, så du har lyst til at dele det med andre.

 

Kærlighed og samvær

Både dig og din partner starter året med nogle meget travle måneder, og derfor er det vigtigt indimellem at sætte tid af til at være sammen. Jeres fysiske overskud er det også muligt at inddrage i jeres samvær, hvis i fx vælger at motionere sammen. Maj er en kritisk tid for din partner, og især hvis tempoet tager overhånd, må du være indstillet på at hjælpe og aflaste. Du skruer selv ned for tempoet i maj.

I dit sociale liv tager du nye initiativer, hvilket både handler om at pleje venner og fællesskaber, men også om at opsøge nye kontakter. Det er i tiden frem til midten af maj, du får skabt grundlaget for de nye forbindelser. Det er også her, du melder dig ind i et nyt og spændende samvær med andre.

 

Hjem og familie

I den spæde start på foråret spirer nogle boligprojekter frem, og det kan sagtens være nogle fra tidligere, du endnu ikke har haft tid til at gøre noget ved. At planlægge og gøre dig grundige forberedelser tager tid, og måske derfor trækker du først i arbejdstøjet og går i gang i sommermånederne. En flytning eller et større istandsættelsesprojekt er meget sandsynligt i år.

Både august og september er en god tid for familiehyggen, hvor det både er muligt at trække sig tilbage og være helt privat, men også at komme ud på oplevelser sammen. Foruden en udvidelse af boligen er det også muligt at familien bliver større, så du på den måde stifter et eller flere nye bekendtskaber.

 

Sundhed og velvære

Frem mod slutningen af marts har du i mere end et halvt år holdt dig fysisk aktiv på et højere niveau end du normalt plejer. Herefter falder dit aktivitetsniveau og fra sidst på sommeren og frem til slutningen af oktober, er det på tide at genstarte en aktiv levevis. Gå i gang med at motionere, så du får genskabt en god og sund balance.

Har du et ønske om at ændre kost eller livsstil, så er det også i efteråret at du er mest motiveret for dette. Det er endda muligt, at du nu kan bryde med et gammelt og uhensigtsmæssigt mønster, du har slæbt rundt på i flere år.

 

Årets muligheder

Dine mentale og kommunikative evner bliver endnu stærkere.