Horoskop for Vædder

20. marts - 19. april

Stjernetegnet Vædder er et såkaldt Ildtegn, og den er ikke bange for en udfordring. Den er tiltrukket af alt, der er nyt og spændende, og så elsker den at konkurrere. Vædderen er typen, som helst vil og kan selv. Vædderen er god til at få ideer, men kan til tider være utålmodig. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Vædderen.

Dagens horoskop for Vædder

7. december

Vend din opmærksomhed mod dem, du omgås, for på den måde fornemmer du bedst stemninger og andres behov. Spred dit gode humør, hvis det er nødvendigt.

Ugens horoskop for Vædder

Uge 49

Dit gode humør og din entusiasme er dine store styrke i øjeblikket. Hvis du arbejder lidt med dine partnerskaber, har du stor mulighed for at præge dem og gøre samarbejdet mere frugtbart. En første forhindring skal du ikke lade dig skræmme af, for udsigterne på lidt længere sigt er gode. Sidst på ugen bør du holde øje med muligheden for en aftale eller god handel, der har et godt økonomisk potentiale.

Månedens horoskop for Vædder

december 2023

Nyd din energi og entusiasme i starten af december. Både rejser, kurser og kultur er noget, der tiltaler dig. Det er også først i december, du har lyst til at gå ombord i julens mange tilbud, hvor der spredes glæde og hygge. Det gode og traditionsrige selskab har du sikret dig til jul. I dagene efter jul bliver der lovet mere, end folk kan holde. Mellem jul og nytår er du kørt træt og har brug for nogle dage ind i det nye år, inden du får energien op igen.

Årets horoskop for Vædder

2023

Året som helhed

Eftertænksomhed præger dig, når året starter, og du har ikke travlt. Optimalt befinder du dig lidt på afstand og starter året med ferie og ved at rejse. Efter den 12. januar vender du langsomt tilbage til dine pligter, og inden længe har du genfundet dit normalt høje tempo. Frem til slutningen af marts befinder du dig stadig i en læreproces, der også er forbundet med nogen frustration, men sidst i marts er du nået igennem og står derved med det overblik og den vished, du har savnet i processen.

Både dit erhverv og dine menneskelige interesser ændrer sig i starten af marts, hvor du bliver mere optaget af at hjælpe andre. Arbejdsopgaver rettes mod mere humanitære områder, og du bliver mere søgende i forhold til spirituelle emner eller i forhold til at finde din indre kilde til udvikling.

Økonomi spiller også en stor rolle for dig, selvom du i nogen grad har vænnet dig til større udsving på dette område. Udefrakommende påvirkninger bliver du ikke fri for, men til gengæld har du gode vækstmuligheder fra midten af maj. Det er dog muligt, at det vil ske som konsekvens af ærgerlige lærepenge, men fra slutningen af maj og året ud er væksten mere stabil.

Kærlighed og samvær

Når det gælder dine venskaber, bringer året forandring, og særligt andet kvartal bliver noget helt særligt. Du kræver mere nærvær, og det er muligt, at enkelte venskaber bliver vejet og fundet for lette. I så fald betyder det et brud, men også en mulighed for at knytte nye kontakter. De grupper og foreninger, du normalt knytter dig til, har du også status på, så også her foretager du nye prioriteringer. Det er muligt, du forlader et tilhørsforhold for at engagere dig fuldt og helt i et andet.

En kærlig tid ligger først i januar og kombineres fint med ferie. Midt i marts viser du karisma og har en udstråling, der tiltrækker sig opmærksomhed. Her er det oplagt at date eller at pleje parforholdet og dem, du holder af. For den single Vædder er sommeren en god tid til at søge kontakt med andre. I løbet af sensommeren må du indstille dig mere på andres vilkår, hvis du vil pleje dine harmoniske forbindelser.  

 

Hjem og familie

Når dine mere bløde værdier sættes på din dagsorden fra starten af marts, bliver det også en tid, hvor familielivet får mere af din opmærksomhed. Det gør også en markant forskel, at du i løbet af forårsmånederne vælger at tilbringe mere tid hjemme og generelt er mere sammen med familien. Sommeren bliver den bedste tid sammen med børn, men hvis ikke det er så aktuelt, kan du i stedet pleje forholdet til dine nærmeste.

På hjemmefronten er foråret en aktiv tid, hvor du gerne vil have indført forandringer, forbedringer eller blot frisket lidt op på de fysiske rammer. Der er lagt penge til side, så det er bare om at komme i gang.

 

Sundhed og velvære

Hvis sundhed kommer indefra, så kan det ses på dig i tiden frem til midten af maj, hvor du udstråler styrke, velvære og glæde. Det eneste, der kan gå galt her er, hvis du overvurderer egne evner og nægter at tage hensyn til dig selv. Sommerens fokus på velvære giver mulighed for gode vaner.

 

Årets muligheder

En stærk tro på økonomisk stabilitet hjælper dig igennem en ustabil tid.