Horoskop for Tyr

20. april - 20. maj

Stjernetegnet Tyr er et såkaldt jordtegn. Tyren er en rigtig livsnyder, der oplever livet gennem sine sanser. Den elsker jordens glæder såsom mad, sex og musik. Tryghed og stabilitet er et must for Tyren, og oplevelser i naturen er altid noget, som kan berige dens krop og sjæl. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Tyren.

Dagens horoskop for Tyr

7. december

Når du giver så meget af dig selv, har du også brug for selv at lade op, så vær ekstra opmærksom på også at få dækket dine egne behov.

Ugens horoskop for Tyr

Uge 49

Weekenden har været krævende af dig, og derfor er det også hårdt at tage hul på en ny uge, hvor du samtidig må sætte dig ind i nye opgaver. Det vil føles som om, du træder ind på fremmed grund, hvor du er nødsaget til at følge andres spilleregler. Udfordringerne fejes ad vejen, som ugen går, og du slutter ugen med et godt overblik, og det vil samtidig være godt at planlægge en festlig sammenkomst.

Månedens horoskop for Tyr

december 2023

I december er du meget opmærksom på andre, og det får dig til at nedprioritere egne behov. Månedens første dage er dog en undtagelse, for her sætter du det lange ben forrest, hvis du skal nå det, du har på din dagsorden. Ellers trives du fint i din ”hjælperolle” både overfor din partner og venner. Du indstiller dig på, at det passer med julemånedens næstekærlighed, og først ved årsskiftet skifter du gear og vender dit fokus udad.  

Årets horoskop for Tyr

2023

Året som helhed

Du har medvind til et vigtigt nytårsforsæt i starten af året. Det er livets store og overordnede områder så som bolig, job og parforhold, hvor du ønsker dig forandring. Det behøver dog ikke være alle ting, der er i spil, og forandringerne vil ske over en årrække, hvor du tager de første skridt i år.  

Frem til slutningen af marts gør du en ekstraordinær indsats for at få økonomien til at matche dit forbrug. Har du muligheden og behovet, så er dobbeltjob en god overgangsløsning i en kortere periode. Du kan også vælge at benytte dig af dit gode købmandskab, hvor du sælger ud af de ejendele, du alligevel ikke bruger.

Fra midten af maj får dit humør et spark i den gode retning, og du finder en stærk tro på dig selv og vælger at se muligheder frem for udfordringer. Det lover godt for resten af året, der rummer gode chancer for personlig vækst og udvikling. Du kan oven i købet komme til at opleve heldet tilsmile dig i flere situationer. Er du rejselysten, vil især anden halvdel af året berige dig på den måde.

 

Kærlighed og samvær

En særlig karisma og god udstråling har du fra midten af marts til midten af april. Her er det dit faste parforhold, du plejer. Hvis du som single søger kærligheden, er det med stor seriøsitet. Kærligheden kan ramme som et lyn, og du vil instinktivt vide, om det er rigtigt for dig at slå til. Foråret rummer gode muligheder for romantik, hvilket også gælder for julemåneden og især omkring selve julen. Her tilpasser du dig din partner og andre, du er tæt forbundet med.

Fra starten af marts får du et andet syn på dit netværk, og det vil være godt at bruge mere tid på de få udvalgte. Det er nemlig ikke oplagt at udvide dit netværk, men i stedet at pleje de forbindelser, du allerede har. I foreningslivet og andre sammenslutninger, du er en del af, får du glæde af at engagere dig på et overordnet plan, så vær ikke bleg for at indtræde i en bestyrelse eller andet arbejde, hvor du får indflydelse og medansvar.

 

Hjem og familie

Familielivet trives i maj, hvor det er let at finde tid til at mødes. En udflugt eller ferie sammen med familiemedlemmer gør det muligt at komme endnu tættere på hinanden. Som alternativ opstår der flere muligheder for festlige sammenkomster i forbindelse med forårets helligdage.

Fra slutningen af maj til midten af juli er det boligmæssige projekter, der optager dig, og det er krævende opgaver, du har på programmet her. Vælger du at flytte, vil det være opgaver og forberedelser hermed, der optager dig. Forandringer i boligen har det med at gribe om sig og være mere krævende, end du har regnet med.

 

Sundhed og velvære

Det er slet ikke sikkert, at dette område fylder så meget hos dig i år, og i så fald er det, fordi alt er, som det skal være. Særligt fra midt i maj føler du dig på toppen, og hvis du holder dig fra overdrivelser, viser kroppen sig i fin form. Ønsker du at gøre noget godt for dig selv og har ambitioner for mere motion og sundere livsstil, så er det i november, du bør sætte ind. Her er det muligt, inden julens fristelser at komme godt i gang med motion, gerne på tomandshånd eller via holdsport.

 

Årets muligheder

Forandringer, du har taget tilløb til, er det muligt at gøre konkrete og synlige nu.