Horoskop for Stenbuk

21. december - 19. januar

Stjernetegnet Stenbuk er et såkaldt jordten. Stenbukken symboliserer alt, der er stabilt og praktisk. Stenbukken er kun lykkelig, hvis den er involveret i store projekter, som er rimelig sikre. Den vil gerne nå toppen, hvor den faktisk har været på vej hen, siden den var barn. Stenbukken er ikke typen, som brænder broer bag sig og kan altid se en fordel i at kende mennesker i lang tid. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Stenbukken.

Dagens horoskop for Stenbuk

7. december

Det er godt at få klaret nogle løse ender eller at blive tidligt færdig med juleforberedelser. Allerede fra i næste uge vil de samme gøremål tage længere tid.

Ugens horoskop for Stenbuk

Uge 49

Du er efterhånden så sikker omkring nogle tanker og planer, du længe har gået med, at du er parat til at sætte ord på disse. De kan slippe ud nu og på den måde blive en større og god nyhed i dine omgivelser. Du har ordet i din magt i øjeblikket, og det forvalter du på en god måde. Det, du har at sige, får andre til at lytte, og du er god til at skabe en god stemning omkring dig. Det bliver en god juleuge!

Månedens horoskop for Stenbuk

december 2023

Nu er det muligt at blive nogle forviklinger kvit eller at få nogle rygter manet i jorden. December starter med en klarhed, og du vil føle dig på hjemmebane i klar og tydelig kommunikation. Kærlige stunder vil der blive flere lejligheder til, men i første omgang er det venner og børn, der får din tid og opmærksomhed. Lige omkring jul tændes en kærlig glød, der har med din partner og dig at gøre. Du fyldes med taknemlighed.

Årets horoskop for Stenbuk

2023

Året som helhed

De første par uger af det nye år bør du bruge til at få lidt ro på din hverdag, der har kørt i et højt gear i en stor del af sidste år. Efter en pause tager du igen de mange aktiviteter op, og først hen i maj kan du afslutte en del af disse.

I starten af marts sker der et mærkbart skifte, der også vil handle om både afslutninger og nye begyndelser. Et stærkt fokus på kommunikation og formidling vil slå igennem på i dit arbejde, men også i forhold til dine interesser og det, du beskæftiger dig med til daglig. Du er en autoritet på dit felt, så derfor vil andre gerne drage nytte af din viden og dine erfaringer. Du bliver mere reflekterende fra midt i juni og frem til november. Her tænker og filosoferer du over livet og søger selv indsigt og viden på områder, der har din interesse.

Maj er også en tid hvor du tænker store tanker, men det er også hvor drømme kan gå i opfyldelse. Det gælder især, hvis du vælger at udtrykke dig på en kunstnerisk måde, skrive den bog, du har gået og tænkt over, eller hvis du vil udleve et uopdyrket talent.

 

Kærlighed og samvær

Måden, du viser din kærlighed på, ændrer sig så meget, at din partner helt sikkert vil lægge mærke til det. Normalt har du ikke let ved at udtrykke dine følelser, men også det vil ændre sig i marts. Det er muligt, at det er udefrakommende forhold, der gør, at du nu viser en helt anden side af dig selv, men i så fald noget, der er godt for dit forhold.

I marts sker der også ændringer i din økonomi, og det er muligt, du vil opleve et vist pres. Det behøver slet ikke at handle om penge, men at du får et andet forhold til dine værdier og hvad, der er vigtigt for dig. Her ser kærligheden ud til at vinde over det materielle.

Kontakten til venner og dit netværk ændrer sig i løbet af oktober. Her vil du opleve en større dynamik, hvor det at hjælpe hinanden og være sammen bliver lettere og mere naturligt. Glæd dig over en meget dynamisk udvikling frem til december.

 

Hjem og familie

Vækst og udvikling er det, der præger på hjemmefronten fra årsskiftet, men det kan sagtens være noget, der er startet i 2022. På boligområdet vil du gerne have mere plads, og hvis ikke du allerede har fået det, enten ved en flytning eller fysiske ændringer i bolig, så er det muligt, at det sker i første halvår.

Glædelige begivenheder i din familie gør sig særligt gældende frem til midten maj, og i den tid er der en eller flere festlige sammenkomster, at se frem til. Det er oplagt selv at lægge hus til en af disse.

 

Sundhed og velvære

Du er meget rationel omkring din sundhed, og du reagerer med fornuft, hvis du mærker et konkret behov for ændringer. Du er også traditionel i din tilgang til behandling, forebyggelse og helbredelse. Men i løbet af foråret og de næste år får du helt andre impulser. Det betyder, at hvis området bliver relevant, vil du selv søge efter svar og være mere tilbøjelig til at finde disse i den alternative verden. Denne interesse er medvirkende til, at du nu eller de næste år vælger en anden livsstil.

 

Årets muligheder

Et pres udefra får nye værdier til at vokse frem indefra.