Horoskop for Løve

22. juli - 22. august

Stjernetegnet Løve er et såkaldt ildtegn. Løven er født til lederskab, anerkendelse og stolthed. Den er god til at organisere, være idérig og til at inspirere sine omgivelser. Desuden er Løven det mest gavmilde af alle tegn, så det med at give gaver og ros til andre er med til at gøre livet rigt. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Løven.

Dagens horoskop for Løve

7. december

Du er diplomatisk anlagt og ser en sag fra flere sider. Det gør dig i stand til at dele gode råd, men også at mægle mellem folk, der er uenige.  

Ugens horoskop for Løve

Uge 49

Hvis ikke du har holdt dig til den diplomatiske tone, må du starte ugen med at glatte lidt ud, så alt bliver godt igen. Gælder det et familieanliggende, så skal der nok komme ro på den front igen. Du befinder dig selv i en kreativ proces, og det gør dit arbejde meget interessant med gode perspektiver for fremtiden. Internationale forbindelser er aktuelle, og dem er det også muligt, du får glæde af på sigt.

Månedens horoskop for Løve

december 2023

Du har skruet op for den kreative energi og taget forskud på alle de kreative sysler, julen også handler om. Du har både energi og et godt tag på børn. Er du på udkig efter kærligt selskab, slår du også gerne dine folder her, og det er muligt, at dit ønske bliver opfyldt. I dagene op til jul må du dog hjælpe andre, der har mistet overblikket, og nogle vigtige indkøb må foretages i sidste øjeblik, men jul bliver det!

Årets horoskop for Løve

2023

Året som helhed

I forbindelse med årsskiftet sker der større ændringer i din hverdag, og starten på det nye år er meget intens. Du kommer til at lære nye mennesker at kende, samtidig med at kontakten med andre bliver væsentlig mindre. Det er især din kontakt med kolleger, naboer og dem du omgås til daglig, der gennemgår en forandring. En vigtig milepæl ligger omkring den 18. januar, hvor du gør op med fortiden for at bevæge dig i en ny retning. Uddannelse, kurser eller rejser er aktuelle fra årets start, og generelt er det muligt at få din rejselyst indfriet i tiden frem til maj. I marts har rejsen et særligt formål, der enten er helt privat og personligt eller arbejdsrelateret.

Har din økonomi ikke optaget dig før, er det muligt, at nogle udefrakommende begrænsninger vil få din opmærksomhed vakt fra starten af marts. Der er ingen grund til at overreagere, men undersøg dine muligheder og sæt dig ind i de overordnede markedskræfter. Fra slutningen af august til midten af september er det godt at undersøge dit råderum, inden du bruger penge. Gør status og gennemgå dit budget.

 

Kærlighed og samvær

Det er ikke noget gennemsnitsår i dit parforhold, og det kommer sikkert ikke bag på dig. Krav og forventninger har skiftevist skulle stilles og indfris. Det har enten bragt jer tættere på hinanden eller har skabt afstand. Afhængig af hvor fasttømret dit forhold er, kan det komme styrket ud af en krise i marts eller juni.

For den Løve, der kigger efter kærligheden, er der også store forandringer i spil, for særligt i første halvår kan du møde et andet menneske, der vender totalt op og ned på dit liv.

Du lægger stadig meget energi i dine fællesskaber, og et særligt engagement er startet tilbage i august sidste år. Det vil fortsætte frem til slutningen af marts, hvorefter din rolle blive mindre, og det levner tid til at pleje andre forbindelser.

 

Hjem og familie

Du har tiden og viljen til at vise din familiære tilknytning fra slutningen af marts til midten af maj. Sandheden er også, at du har brug for at ”mærke” dit bagland. På den måde er der gode bånd, der knyttes endnu tættere, og tiden for det familiære samvær er overvejende harmonisk. Fra midt i maj fylder dine personlige ambitioner, og der er meget, du ønsker at opnå udadtil. Det er derfor godt, du har plejet dit bagland og husker at fortsætte med det.

Omkring midten af oktober og frem til december er også et godt tidspunkt at fokusere på både hjem og familie. Boligmæssige projekter er gode at starte på nu, hvor motivationen er stor og arbejdsevne tilstede.

  

Sundhed og velvære

Det kropslige fokus for Løven er forbundet med især ryg, knæ og andre led. Der vil i det kommende år være en påvirkning med mulighed for at påvirke disse områder særligt i marts og juni. Her kan du komme en skavank til livs, måske endda en du har haft igennem flere år. Omvendt er det også godt ikke at overbelaste dig selv i den periode.

Har du et behov for at træne dig til en stærkere krop, så sæt ind på det i tiden fra sidst i maj til først i juli, hvor du er særligt motiveret for at komme i bedre form.

 

Årets muligheder

Selv dine ambitiøse mål ligger i år inden for din rækkevidde.