Horoskop for Vægt

23. september - 22. oktober

Stjernetegnet Vægt er et såkaldt lufttegn. Vægten symboliserer især fred, skønhed og harmoni. Vægten hader konflikter og vil altid gøre meget for at imødekomme dens omgivelsers ønsker. Den omgiver sig gerne med smukke ting og bor gerne i smukke omgivelser. Vægten elsker sociale arrangementer, og den er i sit es, hvis de kan hjælpe dens medmennesker. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Vægten.

Dagens horoskop for Vægt

7. december

Der er travlt både hjemme, og generelt er din aftalebog fyldt godt op. Heldigvis er det med aftaler, du glæder dig til. Så gør det ikke noget, du har travlt.  

Ugens horoskop for Vægt

Uge 49

En udfordrende situation må håndteres fra ugens start, hvor du bliver nødt til at afslutte personlige projekter, selvom du ikke er færdig. Afbrydelser og afslutninger tjener et formål, og det giver tid og mulighed for at starte eller genoptage andre uafsluttede opgaver. Du sætter dig mål for fremtiden, både når det gælder de daglige gøremål og dine arbejdsopgaver. Du får en festlig og dyr afslutning på ugen.

Månedens horoskop for Vægt

december 2023

Nyd de første dage af december, hvor din vilje er stærk og hvor du stadig nyder positiv opmærksomhed fra dine omgivelser. Fra den 4. mærker du en helt anden energi, og det er muligt, at selvtilliden indimellem svigter. Dog kan du give dig hen og nyde alle julens glæder. Omkring den 10. er der mange penge på spil, og du er i det hele taget opmærksom på at få økonomien til at balancere. Du har store forventninger til nytåret!

Årets horoskop for Vægt

2023

Året som helhed

Intenst samvær gør årets første dage til noget særligt, og der kan være andet og mere end nytåret, der er grund til at holde fejre. I det nye år og frem til midt i maj fortsætter du med at have en større berøringsflade, der får dig i kontakt med visionære mennesker, som smitter med deres entusiasme og gode humør. Det er oplagt både at fortsætte med og at skabe nye kontakter, du kan bruge både privat eller professionelt.

I starten af marts vil din hverdag blive anderledes, og det er muligt via et jobskifte, hvis dine interesser ændrer sig eller du påtage dig særlige opgaver. Indimellem er tiden knap, og du bliver i tvivl, om du har gabt over for meget. Du skal nok klare det, for viljen er stærk, og du har gode hjælpere omkring dig.

Endnu en vigtig indflydelse gør sig gældende i marts, og den er en booster til at udfolde dit potentiale, vise hvem du er og hvad du kan. I første omgang ser du det måske som noget skræmmende, men tager du kampen op, giver det dig styrke til at præstere hvad som helst. Dit engagement med en gruppe, hvor I deler de samme værdier, kan mere eller mindre opsluge dig.

 

Kærlighed og samvær

For dig, der har en partner, burde du allerede i 2022 opleve en dejlig udvikling i jeres forhold, og den fortsætter i første halvår af 2023. Netop nytåret er en anledning til også at fejre kærligheden, men også at nyde nogle ekstra dage hjemme. Starten af marts er også en meget gunstig tid for samvær. Du møder flere spændende mennesker, uden du behøver at gøre noget specielt. Indimellem er der bare en eller flere, du klikker særlig godt med.

Det er også i marts og tre måneder frem, du kan opleve at møde én, som næsten trækker tæppet væk under dig. Det kan ske som et lyn fra en klar himmel, og selvom du leder efter en partner, vil det alligevel virke overrumplende på dig. Pas på, du ikke helt mister jordforbindelsen.

 

Hjem og familie

Børn kommer til at berige dig på en særlig måde i år. Det kan selvfølgelig gælde, hvis du selv står overfor familieforøgelse, men det gælder børn i alle aldre. Muligheden for at det er andres børn, der kommer til at spille en særlig rolle, er der også. Afhængig af børnenes alder har du en stærk indflydelse, så være opmærksom på, hvordan du agerer. Det er muligt, du også er vidende til og kan glæde dig over den stor udvikling, voksne børn gennemgår. Det, de gennemlever, påvirker også dig.

Igennem en fire måneder lang periode fra starten af juni har du en særlig tiltrækningskraft på børn, og her er det ikke kun dine egne. Du vil opleve, at børn helt uopfordret søger dig.

 

Sundhed og velvære

For dig som Vægt er det altid vigtigt at holde en fornuftig balance, også når det gælder din sundhed. Mange Vægte kan have en sød tand, og det er ikke altid let at tøjle sin lyst til at afvige fra ”madplanen”. Når du er kommet godt på afstand af jul og nytåret, er det som om, at du motiveres til at gøre noget alvorligt ved din sundhed. Det er tid til at stramme op, men gør det blot i et tempo, så det ikke bliver en sur pligt. Enten finder du selv styrken, ellers den er mulig at søge i dit familiære bagland.

 

Årets muligheder

Kærligheden kan tage dig med storm.